140122 Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #1 Bu oyunu 144FPS oynamanın bir yolu var mı? Gerçekten büyük heveslerle alıp indirdiğim oyunu 60FPS kiltli görünce hayal kırıklığına uğradım. 144FPS alışkın olduğum için 60 çok gözüme batıyor rahat edemiyorum.
Bu oyunu 144FPS oynamanın bir yolu var mı? Gerçekten büyük heveslerle alıp indirdiğim oyunu 60FPS kiltli görünce hayal kırıklığına uğradım. 144FPS alışkın olduğum için 60 çok gözüme batıyor rahat edemiyorum.
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 20 Nisan 2023 #2 Reddit'de şöyle bir konu var bakmak isteyebilirsiniz belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Reddit'de şöyle bir konu var bakmak isteyebilirsiniz belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 140122 Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 KederliLahmacun dedi: Reddit'de şöyle bir konu var bakmak isteyebilirsiniz belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam modlu modsuz çoğu yolu denedim fakat işe yaramıyor. Artı 0 Eksi
KederliLahmacun dedi: Reddit'de şöyle bir konu var bakmak isteyebilirsiniz belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam modlu modsuz çoğu yolu denedim fakat işe yaramıyor.
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 20 Nisan 2023 #4 140122 dedi: Hocam modlu modsuz çoğu yolu denedim fakat işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem işe yaramadı mı? Ben de böyle çözmüştüm diye anımsıyorum da. Artı 0 Eksi
140122 dedi: Hocam modlu modsuz çoğu yolu denedim fakat işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem işe yaramadı mı? Ben de böyle çözmüştüm diye anımsıyorum da.
KS KS 140122 Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #5 KederliLahmacun dedi: Bu yöntem işe yaramadı mı? Ben de böyle çözmüştüm diye anımsıyorum da. Genişletmek için tıkla... Denediğimi hatırlıyorum olmamıştı sanırım ama şu an oyunu tekrar indiriyorum bir kez daha deneyeceğim. Artı 0 Eksi
KederliLahmacun dedi: Bu yöntem işe yaramadı mı? Ben de böyle çözmüştüm diye anımsıyorum da. Genişletmek için tıkla... Denediğimi hatırlıyorum olmamıştı sanırım ama şu an oyunu tekrar indiriyorum bir kez daha deneyeceğim.