Çözüldü Skyrim vampirken uyuyan insanlardan nasıl beslenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaynei

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar beslenmem gerekiyor. uyuyan insanların yanına gidiyorum her tuşa basıyorum ama yok beslenmiyor ve beslen seçeneği çıkmıyor. yardım edin teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Beslenmek için eğiliyor olmanız, yani sinsilik yapıyor olmanız lazım. Eğilmiyor olabilir misiniz?

Ayrıca bulabilirseniz büyü listenizde "Vampire's Seduction" (Vampir Cazibesi) büyüsü olması lazım, onu kullanarak büyüyü attığınız NPC'lerin uyuması gerekmeden de beslenebilirsiniz. Gizli olduğunuzdan emin olun ama, fark edilirseniz ceza yersiniz.

Ayrıca Volkihar Kalesi'nin zindanındaki esirlerden de ("Vampire Cattle" diye geçiyor, çevirisine rastlayamadım) ekstra bi' şeyle uğraşmadan beslenebilirsiniz.
Konsolu açın ve player.setrace orcracevampire yazın Orkestra kısmı hangi ırktan olursanız olun. Bunu sık sık yapacaksın. Yabancı bir arkadaş böyle çözmüş sorunu.

Ve ayrıca herhangi bir vampir modu kullanıyor musunuz? Örneğin better vampires.

Vampir modu kullanmıyorum uyuyan insanların yanına gidince ne yapmam lazım onu merak ediyorum saldırınca uyanıyorlar.

Denedim dostum ama anlamadığım şey şu gece yataklarında yatan insanalrın yanına gidince beslen yazısımı çıkıyor yoksa otomatik besleniyor mu

Beslenmek için eğiliyor olmanız, yani sinsilik yapıyor olmanız lazım. Eğilmiyor olabilir misiniz?

Ayrıca bulabilirseniz büyü listenizde "Vampire's Seduction" (Vampir Cazibesi) büyüsü olması lazım, onu kullanarak büyüyü attığınız NPC'lerin uyuması gerekmeden de beslenebilirsiniz. Gizli olduğunuzdan emin olun ama, fark edilirseniz ceza yersiniz.

Ayrıca Volkihar Kalesi'nin zindanındaki esirlerden de ("Vampire Cattle" diye geçiyor, çevirisine rastlayamadım) ekstra bi' şeyle uğraşmadan beslenebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı