Skyrim vs. Witcher 3

İkisini de eşit derecede seviyorum.

Annenimi daha çok seviyorsun babanı mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
babaanne konu sahibi anne Witcher 3 baba Skyrim.

İkisi farklı sayılır. Witcher tartışmasız daha kaliteli bir oyun. Fakat Skyrim ise oynanabilirlik olarak çok daha önde. Witcher, hikayesine bağlı kalarak atmosferi yaşanacak bir oyun. Skyrim, keşife çok daha açık ve sınırlayıcı oynanışı olmayan bir oyun. İkisini karşılaştırma yapmadan kesinlikle oynamak gerekir. Çünkü böyle oyunlar zor gelir. Gelmedi de...

Ek bonus olarak Dragon Age Origins şiddetle tavsiye ederim. Çoğu kişinin göz ardı ettiği veya bilmediği bir oyundur. Onun kalitesi de aşağı kalır değil. Oynanış şekli farklı sadece. Herkese hitap etmeyebilir. Fakat hikayesi sürükler götürür.

BioWare oyunu demek. Listeme ekledim. Bir gün bakacağım. Skyrim havası sezdim ama hikayeside güzelse tadından yenmez.

İfadeler: WTC
Skyrim'e bir türlü ısınamadım, hep garip geldi ama ne bilim seviliyor sonuçta ve emek harcanmış bir oyun. Birini seçeceksem bende The Witcher 3'ü seçerim.

BioWare oyunu demek. Listeme ekledim. Bir gün bakacağım. Skyrim havası sezdim ama hikayeside güzelse tadından yenmez.
Hikayesi bin kat güzel Daha sonradan serisi çıkarıldı fakat onun kadar iyi olamadı. Mass Effect serisi de güzeldir bu arada. 1'den 3'e kadar. Onun da hikayesi güzeldir. Uzay RPG.

Bir sürü oyun oynadım ama hiç biri Witcher 3 kadar bağlayıcı değildi. Hikaye ve anlatılış tarzı o kadar güzel ki.. Witcher 3'ü adam akıllı bitirmiştim. Tekrar oynayasım gelmiyor çünkü oyunun görevlerini, olaylarını tamamiyle hatırlıyorum

Tabi Skyrime de haksızlık yapılmamalı. Modlama açısından oyuna kendi fantezini kurabiliyorsun.

Yapılmasını istemediğim karşılaştırmalardan birisidir bu. Çünkü çok farklı kulvarlarda oyunlar. Şimdi önce kısa şekilde sonra uzun açıklayayım. Ama bilin ki @Lowell1 nin dediği gibi Elma VS Armut. Anlattıktan sonra bir daha Witcher ve SKYRIM'in karşılaştırılmaması dileğiyle.

TES Evreni > Witcher evreni > TES5 > Witcher3

Mevzu;
Witcher3, gerideki hikayenin devamı ve gerçekten de aralarında ciddi bağ olan oyun serisidir. Oyundan zevk alabilmek için geçmişi bilmeli, kitapları okumasanız bile önceki oyunlarını oynamanız gerekiyor en kötü hikayelerine bakmalısınız. Zincir gibidir orta halkadan başlarsanız bir çok şeyi anlamsız bulacağınızdan beğenmeyebilirsiniz.

SKYRIM, devasa Tamriel'deki bir ülkedir sadece. TES evreninin 5.oyunu olaylar önceki oyularla bağlantılı olsa da bu bağlantı, 5.Oyununun (SKYRIM) içinde tatmin edici şekilde anlatılıyor. Oblivion gibi önceki oyunları oynamanıza gerek kalmıyor. Hikayesel anlamda Witcher3'ü daha kısa ama kenetlenmiş, birbiri ile ağır bağlantılı, SKYRIM'İ ise çok daha uzun, derin ve daha kapsamlı düşünebilirsiniz çünkü evren çok daha büyük. En basitinden SKYRIM'deki terkedilmiş yıkılıp yakılmış bir yerdeki evin içine girip tozlu raftan aldığınız bir kitabın içinden yeni bir hikaye çıkıyor. Kitabı okursanız, eski olaylar canlanabiliyor veya yani yan görevler çıkıyor...

Zamanına göre oyuncu beğenisi tarafından değerlendirirsek Witcher3'den 4 yıl önce çıkmış olan SKYRIM, daha çok beğenilmiş olup haterları Witcher3'e oranla daha azdır. Sebebi ise yönetilen karakterin kişiliğini ta en başından isminden tut fiziksel özelliklerine ve ırkına kadar kendimizin belirleyebilir oluşumuzdur. Witcher 3 gerçekten güzel bir oyun ama SKYRIM ile karşılaştırılması bu yüzden gereksizdir.

Şahsi fikrime gelirsem;
İki oyunu da oynamış biri olarak kısa vadede Witcher3, uzun vadede ise SKYRIM derim. SKYRIM bitmiyor bu arada evet oyun bitmiyor her zaman sağdan soldan bir yerlerden görevler çıkabiliyor. Canın mı sıkıldı? Git kadim tomar topla kullan veya kurt adam olmaya çalış. Vampir lordu olmaya çalış oyunu 1 yıl oynarsın. Lakin Witcher3'ü 1 ayda bitirsin 1 ay da zevkine oynarsın. 3.Defa oynamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…