İkisini de eşit derecede seviyorum.
Annenimi daha çok seviyorsun babanı mı?
babaanne konu sahibi anne Witcher 3 baba Skyrim.
İkisini de eşit derecede seviyorum.
Şifacı ol, takipçin işi yapsın sen heal bas.Skyrim'ci arkadaşlar, Build önerir misiniz be? Orman elfi kastım, sinsilik kastım, palyaço kıyafetleri giydim tek atıyorum. Sıkmaya başladı.
İkisi farklı sayılır. Witcher tartışmasız daha kaliteli bir oyun. Fakat Skyrim ise oynanabilirlik olarak çok daha önde. Witcher, hikayesine bağlı kalarak atmosferi yaşanacak bir oyun. Skyrim, keşife çok daha açık ve sınırlayıcı oynanışı olmayan bir oyun. İkisini karşılaştırma yapmadan kesinlikle oynamak gerekir. Çünkü böyle oyunlar zor gelir. Gelmedi de...
Ek bonus olarak Dragon age Origins şiddetle tavsiye ederim. Çoğu kişinin göz ardı ettiği veya bilmediği bir oyundur. Onun kalitesi de aşağı kalır değil. Oynanış şekli farklı sadece. Herkese hitap etmeyebilir. Fakat hikayesi sürükler götürür.
Hikayesi bin kat güzelBioWare oyunu demek. Listeme ekledim. Bir gün bakacağım. Skyrim havası sezdim ama hikayeside güzelse tadından yenmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.