Skyrim'de gizlenmiş garip item

Katılım
16 Ocak 2019
Mesajlar
3.686
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Az önce oyunu oynarken Issızkent şehrinde Advar'ın Evi'ne bir görev yapmak üzere girmişken ses bugı oldu duvarın arkasından iskelet sesi geliyordu bende konsola TCL komutunu yazıp evin altına baktım ve böyle bir şey buldum. Nette aratınca ise sadece 1 sonuç çıktı. Böyle bir şeyi daha önce kimse görmemiş mi acaba? Burada easter egg olduğu tahmin ediliyor.

Sandık gibi görünüyor, açılmıyor, çal seçeneği çıkıyor envantere geliyor:

365866
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O sandıklardan her yerde var. Genellikle oranın sahibi eşya satıyorsa sattığı eşyalar o sandığın içinde oluyor.

Hayır o olay başka. Bu ise sandık değil. Dediğim gibi sandık şeklinde görünüyor ama "aç" seçeneği yerine "çal" seçeneği çıkıyor ve envantere geliyor
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı