Skyrim'de Kan Ejderhası nasıl kesilir?

Lord Fry

Femtopat
Katılım
5 Eylül 2023
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yan görevleri yapmaya giderken birden kan ejderhası geliyor ve beni basit bir şekilde yeniyor. Ne yapmalıyım ve kesmenin basit bir yolu var mı? Ek olarak: 10.seviyeyim.
 
Konsolu tilde tuşuyla açarak tgm yazıp ölümsüzlük açabilirsiniz, kurtulduktan sonra tekrardan tgm yazarak kapatırsınız.

Normalde 18 - 27 level arasında çıkması gereken bi' ejderha türüyle erken karşılaşmışsınız. tgm'yi hile sayıp saymamak size kalmış.

Hocam neden çıktı bana erkenden bu ejderha, hata gibi bir şey mi o zaman?
Şansınıza öyle denk gelmiş ama belki "leveled list" kaynaklı da olabilir. Hakim olduğum bi' konu değil ama oyunda seviyenize göre neredeyse çoğu şeyi ayarlamak - dağıtmak için seviyeli listeler var.
Oyun rastgele bir şey seçeceğinde, düşman - ganimet vesaire bu listeler üzerinden seviyenize bağlı olarak rastgele seçilip yine rastgele dağıtılıyor. Şanssızlığınıza dağıtmada erken bi' Kan Ejderhası denk gelmiş olabilir.
@Lord Fry
 
Son düzenleme:
Bu arada oyunun zorluk seviyesini düşürmeden onu kesmenin kolay yolu olarak şu öneriyi yapabilirim: Yanına yoldaş alırsan ejder sana değil ona odaklanacaktır. Ayrıca alev ifriti çağırma büyüsünü öğrenip onu çağrırsan iyi hasar çıkartacaktır. Sen de ok yay veya büyü kullanırsan ejdere yaklaşmadan uzaktan uzaktan kesersin.
 
Hocam nordum, çift el silah özelliğini geliştiriyorum.

Konsolu tilde tuşuyla açıp tgm yazarak ölümsüzlük açabilirsiniz, kurtulduktan sonra tekrardan tgm yazıp kapatırsınız.

Normalde 18 - 27 level arasında çıkması gereken bi' ejderha türüyle erken karşılaşmışsınız. Tgm'yi hile sayıp saymamak size kalmış.

Hocam neden çıktı bana erkenden bu ejderha hata gibi birsemi o zaman.
 
Hocam bir de bu ejderha 18. seviyede çıkmaya başlıyormuş. 10. seviye olmama rağmen neden karşıma çıkıyor. Oynunun hatası sanirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı