Skyrim'de nasıl kurt adam olunur?

ExE.1

Hectopat
Skyrim'de companians görevlerin sonunda bir adamla konuşuyorduk. Vampiri öldürüp geliyorduk. Öldürdüm geldim fakat adamda gözükmüyor. Yani göreve devam edemiyorum. Son görevdi. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoldaşlar(Companions) görevlerinde ilerlemeniz gerekli. Akçay(Whiterun)'da Jorrvaskr binasından göreve başlayabilirsiniz.
Peki görevlere nerden bakabilirim Şuan Sadece izlediğim kadar biliyroum adam mağaraya girip 2 vampir öldürüp çıkıyordu. Sonrasında o bize işi verenle konuşup görevi bitiriyordu. Kel olan adamla konuşuyor ve sonra kurt adam oluyordu.

Ekran görüntüsü atar mısın quest ekranında? J tuşu.

Ben zaten buna başladım. Peki görev tablosu var mı nereden görebilirim ??

quest ekranı derken diyalog ekranı mı ?
İletişim sorunu yaşıyoruz, ne istiyorsun tam anlamadım kusura bakma. Başlıktaki gibi kurtadam mı olmak istiyorsun?

Tam hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam görev bitince o özellik sana efsun olarak ekleniyordu sanırım onu seçmen lazım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-10-29 at 19.34.26.jpeg
    257 KB · Görüntüleme: 154
Quest ekranı burada hocam.
Trouble in Skyrim görevindesin o zaman, tıkla ona görevi aktifleştir. Farkas'tan aldıysan Farkas'ı bul ödülünü al.
Evet kurtadam olmak istiyorum. Ne yapmalıyım siz bilgili gibisiniz sizi dinlerim.
Kurtadamı bu Companions'lar sayesinde elde edebiliyorsun. Görevleri yapmaya devam et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…