Skyrim'de ne yapacağımızı nasıl anlarız?

Satashke

Centipat
Arkadaşlar başlık biraz tuhaf olabilir fakat oyunda mesela bir görev verildi. Nasıl gideceğim hakkında bilgi yok, bir yola gidiyorum ama bulamıyorum gitmem gereken yeri. Oyunlarda biraz beceriksizim. Oyun beni yönlendirmezse anlamıyorum pek ne yapacağımı. Skyrim'de haritada nasıl gidileceğini ne yapmam gerektiğini gösterebilecek bir yöntem var mıdır?

Ben oynadığım zaman görevler haritada işaretli oluyordu. Görevi seçtiğiniz zaman görevin olduğu yer işaretli olmuyor mu?

Oluyor da yolu bulamıyorum bir türlü. Nereye gitsem dağ çıkıyor karşıma. Yürüyorum yürüyorum bir bakıyorum dağın ucuna gelmişim giriş yok. Oyunlarda algım kapalı maalesef. İlla o yolu Witcher ve RDR gibi bana göstermesi gerekiyor. Çok sıkıntı çektim oyunda. Bir de önceliğim hangi görevler olmalı onu bilmiyorum.

Oluyor da yolu bulamıyorum bir türlü. Nereye gitsem dağ çıkıyor karşıma. Yürüyorum yürüyorum bir bakıyorum dağın ucuna gelmişim giriş yok. Oyunlarda algım kapalı maalesef. İlla o yolu Witcher ve RDR gibi bana göstermesi gerekiyor. Çok sıkıntı çektim oyunda. Bir de önceliğim hangi görevler olmalı onu bilmiyorum.

İsmini hatırlayamadım ama haritadaki yolların daha belirgin olmasını sağlayan mod vardı. Hangi görevleri yapmanız gerektiği size göre değiştir. Sadece ana görev yapıp kısa sürede bitirebilirsiniz. Bence yan görevleri yapmanız ve haritayı keşfetmeniz çok daha iyi olur. Haritada dolaşırken bir sürü olayla karşılaşabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı