Skyrim'i 1 haftada bitirdim

Vasat orta seviye demek bu arada, muhtemelen bilmiyorsunuz.
TGM ile oyun bitirilmiş, incelemede dikkate değer bir şey görmedim. Muhtemelen sizi Witcher 3 sarar.
 
God mode'da oynadığım için kızanlar olmuş, oyunun üçte birini oynadıktan sonra tanrı moduna aldım düz oynayınca sarmıyordu.
İnceleme olarak değil de sadece 200 TL'ye değmez demek için açmıştım konuyu doğru başlığı bulamadım.
Acaba kaç saat oynadınız günlük hocam veya toplam kaç saat?
Günlük 2 saat oynadım, pazartesi başladım cuma günü bitti.
 
Oynamış olması muhtemel dediklerinde pek de bir eksik yok söylediği gibi alduin ve stormcloak savaşı gibi epik olabilecek yerler çok düz kalmış ve vuruş hissi gerçekten berbat fakat asıl sorun oynayış şeklinin yanlış olması sen gider dondurmayı pişirip yersen tabii tadını sevmezsin.
 
Pintipanda bunu beğendi.

edcx6mlax2271.png
 
Şimdi önceki mesajımda kes dediğim için mesajım kaldırıldı. Gayet haklılar moderatörler. Ama benim o anlık sinirle yazdıgım mesajım da gayet haklıydı. Öncelikle bu konuyu etkileşim almak için açmadım, etkileşim almak isteseydim her türlü alırdım, oyunu indirmemiş diyerek iftira atıyorsun, hakkımda kötü zanda bulunuyorsun. Oyunu indirdim ve benim görüşüm bu şekilde aşırı güzel olabilecek bir hikayeyi batırmışlar, hikaye harika ama işlenişi yanlış. Örneğin Alduin'i öldürdüğümüz sahne çok basitti. Yani koskoca cihanyiyen lakaplı ejderhaların efendisinin ölümü daha epik, fantastik olmalıydı bence. Fırtınapelerin isyanı da sarmadı, yani Ulfric, Galmar vb çok iyi karakterler ama işleyememişler. Çok daha iyi olabilirdi ve asla 200 tl'ye değmez bu oyun. Bir daha insanlara iftira atmamanı öneririm, bu iyi bir şey değil.
2-3 saate yakın.
7-8 yıldır oynayanlar derken bu adamı kastediyordum. Helal olsun adam oyunu yaşıyor resmen.
Yerin altındaki mağara benzeri yerlerden çok tiksindim, orada metfunlarla savaşmak keyif vermedi, o yüzden tanrı modunda oynadım. Oynama şeklim sadece beni ilgilendirir. Onun dışında anlatmaya çalıştığım şeyleri özetlemişsin ama neden bu kadar linç yedim onu anlamadım.
 
Şimdi önceki mesajımda kes dediğim için mesajım kaldırıldı. Gayet haklılar moderatörler. Ama benim o anlık sinirle yazdıgım mesajım da gayet haklıydı. Öncelikle bu konuyu etkileşim almak için açmadım, etkileşim almak isteseydim her türlü alırdım, oyunu indirmemiş diyerek iftira atıyorsun, hakkımda kötü zanda bulunuyorsun. Oyunu indirdim ve benim görüşüm bu şekilde aşırı güzel olabilecek bir hikayeyi batırmışlar, hikaye harika ama işlenişi yanlış. Örneğin Alduin'i öldürdüğümüz sahne çok basitti. Yani koskoca cihanyiyen lakaplı ejderhaların efendisinin ölümü daha epik, fantastik olmalıydı bence. Fırtınapelerin isyanı da sarmadı, yani ulfric, galmar vb çok iyi karakterler ama işleyememişler. Çok daha iyi olabilirdi ve asla 200 TL'ye değmez bu oyun. Bir daha insanlara iftira atmamanı öneririm, bu iyi bir şey değil.
2-3 saate yakın.
7-8 yıldır oynayanlar derken bu adamı kastediyordum. Helal olsun adam oyunu yaşıyor resmen.
Yerin altındaki mağara benzeri yerlerden çok tiksindim, orada metfunlarla savaşmak keyif vermedi, o yüzden tanrı modunda oynadım. Oynama şeklim sadece beni ilgilendirir. Onun dışında anlatmaya çalıştığım şeyleri özetlemişsin ama neden bu kadar linç yedim onu anlamadım.

Ya sen oyunu istenildiği gibi doğru şekilde oynamayıp oyuna laf edersen, 200 TL etmez dersen insanlar da doğal olarak sinirlenir. Sen gidip Rockstar'a neden açık dünya oyunu yapıyorsunuz ben böyle oynamıyorum lineal hikaye yapın demiyorsan Skyrim'e de demeyeceksin. Oyunun keşif yapısı sana uymayabilir lineal oyun seviyorsundur tarzım değil deyip kapatırsın. Oyun 10 yıllık oyun kime sorsan oyun keşif odaklı güzel Quest'li oyun diye över kimse mükemmel vuruş hissi, acayip epik sahneler var demez çorbayı çatalla yemeye çalışıp aşçıya sövüyorsun sen.
 
Oyunun keşif yapısı gayet hoşuma gidiyor, lineal oyun değil bu tarz oyunları seviyorum. Ben oyunun mağaraları çok kasvetli, hayattan soğutucu diyorum. Oyunun yüzde 90'ı yer altında geçiyor. Yer altında da sürekli metfun falan kesiyoruz aşırı bayıyor. Hâlâ oyunun keşif yapısı sana uymuyor diyorsun, oyunun özgürlükçü olması değil kasvetli olması sorun benim için.
 
God Mode'a alıp, Alduin'i kolay ölüyor diye isyan etmek nedir hocam? Normalde Full loot onu en az 15 dk'de öldürüyosunuz ve zor. Eğer iksiriniz yoksa ve silahlarınız güçsüzse daha uzun. Ben 30.saatte öldürdüm. Orada bile zorlandım. Ayrıca 2011'de çıkan ve mod üstüne kurulmuş bir oyunu modsuz oynayıp vuruş hissiyatı yok demek saçma. Oyunları zamanına göre değerlendirin. Şimdiye kalırsa en kötü oyun GTA: SA desem doğru olur mu? Vuruşlar kötü karakter robot gibi desem olur mu? Oyun dünyasının en iyi RPG oyunu olarak görülen bu oyuna kişisel değil de nesnel yorum yapıp böyle yorumlar yapmanız saçma geldi. İyi akşamlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı