Kült haline gelmiş popüler kültürün en büyük oyunlarından birisini beğenememek senin tercihin. Zevkler tartışılmaz sonuçta.Oyunu güncel oyunlarla kıyaslamıyorum. 2010'dan önce çıkan oyunlarla kıyaslıyorum. Çıktığı seneye göre değerlendiriyorum. Üstteki mesajları birazcık incelersen fark edersin zaten.
Sen zaten bu yorumla kendini ele verdin. Bir oyunu kült olduğu için beğenmek kadar mantıksız bir şey olabilir mi? Popüler kültürün kölesi değilim. Bir yolda herkes ters yürüyor diye düz yürümeyecek değilim.Zevkler tartışılır.Kült haline gelmiş popüler kültürün en büyük oyunlarından birisini beğenememek senin tercihin. Zevkler tartışılmaz sonuçta.
Mağaraları çok kasvetliydi. Oyunun yüzde 90'ı yer altında geçiyor. İskeletler çıkıyor, onları öldürüyorsun. Bir süre sonra bayıyor bu durum. Bu yüzden mağaralardayken god mode'a aldım o bölümleri hızlı geçebilmek için.Kolaya alıp tanrı modu açmışsınız bir Skyrim gibi bir açık dünyaya sahip RPG oyununda hikayeyi "rush"lamışsınız bir de eğlenmeyi beklemişsiniz. Oyun oynamayın bence başka hobilere yönelin.
Oyunu tamamen kendi deneyimlerim ve oynayışım ile beğendim. Korsan oynadığım zamanları da eklersek oyuna yüzlerce saat harcamışımdır. Ayrıca oyun ve müzik konularında normalde anti popülarist birisiyim. Bu söylediğin sözün en son geçerli olacağı kişilerdenim.Sen zaten bu yorumla kendini ele verdin. Bir oyunu kült olduğu için beğenmek kadar mantıksız bir şey olabilir mi? Popüler kültürün kölesi değilim. Bir yolda herkes ters yürüyor diye düz yürümeyecek değilim.Zevkler tartışılır.
Dostum ana görevlerden ilerlersen hep mağaradan onu bul bunu bul demeleri normal. Benim 130 saatim var skyrimde Paarthunax'ı göremedim daha.Sen zaten bu yorumla kendini ele verdin. Bir oyunu kült olduğu için beğenmek kadar mantıksız bir şey olabilir mi? Popüler kültürün kölesi değilim. Bir yolda herkes ters yürüyor diye düz yürümeyecek değilim.Zevkler tartışılır.
Mağaraları çok kasvetliydi. Oyunun yüzde 90'ı yer altında geçiyor. İskeletler çıkıyor, onları öldürüyorsun. Bir süre sonra bayıyor bu durum. Bu yüzden mağaralardayken god mode'a aldım o bölümleri hızlı geçebilmek için.
Yan görevlerde de değişen bir şey yok. Kışhisar koleji, karanlık kardeşlik, hırsızlar loncası, sıçanyolu -şuan aklıma bunlar geldi- hepsi ne yaparsan yap kasvetli bir yere çıkıyor, sürekli mağaraya sokuyorlar.Dostum ana görevlerden ilerlersen hep mağaradan onu bul bunu bul demeleri normal. Benim 130 saatim var skyrimde Paarthunax'ı göremedim daha.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.