Slax Linux USB'ye Windows ISO'su nasıl yazdırılır?

Katılım
18 Eylül 2021
Mesajlar
165
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8Gb Ram İntel i5-2450M GT 630M 640Gb hdd
Cinsiyet
Erkek
Dostlarım Windows işletim sistemim bozuldu format atmam lazım, USB'de slax işletim sistemi var ne yapıp edip bilgisayara Windows kurmam lazım, nasıl yapabilirim?
 
Dostlarım Windows işletim sistemim bozuldu format atmam lazım, USB'de slax işletim sistemi var ne yapıp edip bilgisayara Windows kurmam lazım, nasıl yapabilirim?
Şimdi sisteme Slax kur, Balena Etcher ve Windows iso indir. Balena Etcher programını açıp USB seç ve yazdırma işlemini başlat. Yazdırma işi bitince normal bir şekilde flashtan format at.
 
Şimdi sisteme slax kur, balenaEtcher ve Windows ISO indir. balenaEtcher programını açıp USB seç ve yazdırma işlemini başlat. Yazdırma işi bitince normal bir şekilde flashtan format at.

Slaxsı nasıl kuracağım USB'ye kurulu slax sanırım tam bilmiyorum işletim sistemini USB'yi taktım slax açıldı direkt.
 
Hocam slax üzerinden erişimim var diskime diskim çalışıyor.
Tamamdır. Şimdi Balena Etcher ve Windows iso indirin, uygulama açılınca ortadaki change yazısına tıklayın. Ondan sonra show hidden yazısına tıklayıp ana diskinizi seçin. Yazdırmaya başlayın. İşlem bitince format tamamlanmış olacak.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2024-05-10 203532.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-10 203532.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 2
Tamamdır. Şimdi balenaEtcher ve Windows ISO indirin, uygulama açılınca ortadaki change yazısına tıklayın. Ondan sonra show hidden yazısına tıklayıp ana diskinizi seçin. Yazdırmaya başlayın. İşlem bitince format tamamlanmış olacak.

ISO indirdim fakat 7ZIP ile geldi dosyayı nasıl bacağım.
 

Geri
Yukarı