B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 11 Ocak 2022 #1 Merhaba, flash belleğe slax OS kurdum ama nasıl module falan yükleyebilirim? Firefox falan video falan atmayın onlar çok eski. @iloveichigo @Conficker Belasi Son düzenleme: 11 Ocak 2022
Merhaba, flash belleğe slax OS kurdum ama nasıl module falan yükleyebilirim? Firefox falan video falan atmayın onlar çok eski. @iloveichigo @Conficker Belasi
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 11 Ocak 2022 #2 Slax kullanmıyorum Linux Mint deb uzantılı olanlar ve kendi deposundan. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #3 @brk0 Slax Debian tabanlı idi galiba. Kod:Panoya kopyala sudo apt install uygulamaadi şeklinde kurulması lazım. Artı 0 Eksi
@brk0 Slax Debian tabanlı idi galiba. Kod:Panoya kopyala sudo apt install uygulamaadi şeklinde kurulması lazım.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.885 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 11 Ocak 2022 #4 Dengesiz Kokarca dedi: @brk0 Slax Debian tabanlı idi galiba. Kod:Panoya kopyala sudo apt install uygulamaadi şeklinde kurulması lazım. Genişletmek için tıkla... Slackware değil mi hocam? Slax - Vikipedi Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: @brk0 Slax Debian tabanlı idi galiba. Kod:Panoya kopyala sudo apt install uygulamaadi şeklinde kurulması lazım. Genişletmek için tıkla... Slackware değil mi hocam? Slax - Vikipedi
KS KS B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 11 Ocak 2022 #5 Dengesiz Kokarca dedi: @brk0 slax Debian tabanlı idi galiba. Kod:Panoya kopyala sudo apt install uygulamaadi şeklinde kurulması lazım. Genişletmek için tıkla... Sudo bulunamadı diyor. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: @brk0 slax Debian tabanlı idi galiba. Kod:Panoya kopyala sudo apt install uygulamaadi şeklinde kurulması lazım. Genişletmek için tıkla... Sudo bulunamadı diyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #6 su yaz, parolanı yaz sonra ardından apt install firefox falan yaz. @416274 Distrowatch'a göre ve benim hatırladığıma göre Debian tabanlıdır. Artı 0 Eksi
su yaz, parolanı yaz sonra ardından apt install firefox falan yaz. @416274 Distrowatch'a göre ve benim hatırladığıma göre Debian tabanlıdır.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #7 apt install UygulamaAdı yazman yeterli. Dengesiz Kokarca dedi: @brk0 Slax Debian tabanlı idi galiba. Kod:Panoya kopyala sudo apt install uygulamaadi şeklinde kurulması lazım. Genişletmek için tıkla... Dengesiz Kokarca dedi: su yaz, parolanı yaz sonra ardından apt install firefox falan yaz. @416274 Distrowatch'a göre benim hatırladığıma göre Debian tabanlıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemde sadece root kullanıcısı var. 416274 dedi: Slackware değil mi hocam? Slax - Vikipedi Eki Görüntüle 1267253 Genişletmek için tıkla... Hayır eskiden öyleydi. Artı 0 Eksi
apt install UygulamaAdı yazman yeterli. Dengesiz Kokarca dedi: @brk0 Slax Debian tabanlı idi galiba. Kod:Panoya kopyala sudo apt install uygulamaadi şeklinde kurulması lazım. Genişletmek için tıkla... Dengesiz Kokarca dedi: su yaz, parolanı yaz sonra ardından apt install firefox falan yaz. @416274 Distrowatch'a göre benim hatırladığıma göre Debian tabanlıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemde sadece root kullanıcısı var. 416274 dedi: Slackware değil mi hocam? Slax - Vikipedi Eki Görüntüle 1267253 Genişletmek için tıkla... Hayır eskiden öyleydi.
KS KS B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 11 Ocak 2022 #8 H:\slax\modules modules üzerinden indirmeye deneyeceğim simdi slax os'a tekrar geçiyorum. Artı 0 Eksi
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #9 brk0 dedi: H:\slax\modules modules üzerinden indirmeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Eski sürümlerde öyle kuruluyordu, artık sistem komple değişti. Artı 0 Eksi
brk0 dedi: H:\slax\modules modules üzerinden indirmeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Eski sürümlerde öyle kuruluyordu, artık sistem komple değişti.
KS KS B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 11 Ocak 2022 #10 iloveichigo dedi: Yapamazsın. Eski sürümlerde öyle kuruluyordu, artık sistem komple değişti. Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım? Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Yapamazsın. Eski sürümlerde öyle kuruluyordu, artık sistem komple değişti. Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım?