Slax üzerinde nasıl Tor ya da Brave kurulur?

İndirdim, "Tor Browser-LinuX64-10.0.10_EN-US. Tar. Xz" adında bir dosya indi. Bunu arşivden çıkardım "Tor-browser_en-us" adında bir dosya geldi. "Tor Browser setup" adında bir dosya var, açmak için çift tıkladığım zaman tepki vermiyor.

Ona "Tor Browser setup" a tıklayınca kuruluyor, sonra bir daha çift tıklaman gerek.
Olmazsa Tor Browser'in yanında "browser" diye bir dosya olması gerekiyor. Onu aç ve orada " Tor Browser setup" diye bir dosya olması gerekiyor. Onu açmaya çalışın.

Terminalden dosyaya gelip chmod +x dosyaadi yazın. Sonra terminalden açmayı deneyin.
"Chmod +x" komudu ile direk "Tor Browser-LinuX64-10.0.10_EN-US. Tar. Xz" dosyasını da çalıştırmayı denedim, "Tor Browser-LinuX64-10.0.10_EN-US. Tar. Xz" dosyasını arşivden çıkarınca gelen "Tor-browser_en-US" klasörünün içinde ki "Tor Browser Setup" dosyasını da çalıştırmayı denedim, ""Tor-browser_en-US" klasöründe "Browser" klasörü içinde ki "Tor Browser Setup" dosyasını da çalıştırmayı denedim, kod hiçbirine tepki vermedi.

Ona "Tor Browser setup" a tıklayınca kuruluyor, sonra bir daha çift tıklaman gerek.
Olmazsa Tor Browser'in yanında "browser" diye bir dosya olması gerekiyor. Onu aç ve orada " Tor Browser setup" diye bir dosya olması gerekiyor. Onu açmaya çalışın.
"Tor Browser Setup" çift tık ile tepki vermeyince "Browser" klasörünün içinde ki "Tor Browser Setup" dosyasına çift tıkladım ve şu hatayı verdi: The Tor Browser Bundle should not be run as root. Exiting. (Altında bir seçenek var: "Ok").

"Chmod +x" komudu ile direk "Tor Browser-LinuX64-10.0.10_EN-US. Tar. Xz" dosyasını da çalıştırmayı denedim, "Tor Browser-LinuX64-10.0.10_EN-US. Tar. Xz" dosyasını arşivden çıkarınca gelen "Tor-browser_en-us" klasörünün içinde ki "Tor Browser setup" dosyasını da çalıştırmayı denedim, ""Tor-browser_en-us" klasöründe "browser" klasörü içinde ki "Tor Browser setup" dosyasını da çalıştırmayı denedim, kod hiçbirine tepki vermedi.

"Tor Browser setup" çift tık ile tepki vermeyince "browser" klasörünün içinde ki "Tor Browser setup" dosyasına çift tıkladım ve şu hatayı verdi: The Tor Browser bundle should not be run as root. Exiting. (altında bir seçenek var: "ok").

Görev yöneticisinden Tor'u kapatıp öyle deneyin.

Görev yöneticisinden Tor'u kapatıp öyle deneyin.
Görev yöneticisi üzerinde Tor aktif değil.
chmod +x açılır hale getirmek için. ./ ile açınca hata alırsanız yazar mısınız?
Linux konusunda acemiyim, kusura bakmayın.

Terminal üzerinden Downloads/tor-browser_en-US konumuna gelip "./" yazdığım zaman "-bash: ./: Is a diractory" şeklinde bir çıtkı veriyor. "./" yazdıktan sorna "chmod +x start-tor-browser.desktop" yazıyorum "-bask: cdmod: command not found" çıktısını veriyor.
Aynı şekilde Terminal üzerinden Downloads/tor-browser_en-US/Browser konumuna gelip "./" yazdığım zaman "-bash: ./: Is a diractory" şeklinde bir çıtkı veriyor. "./" yazdıktan sorna "chmod +x start-tor-browser.desktop" yazıyorum ve tepki vermiyor, tekrar komut yazamam izin veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı