SLI Hakkında Sorularım Var

semih41

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ne zamandır SLI meselesi üzerinde araştırmalar yapıyorum ama net cevap alamıyorum. Belki de burada cevap çıkar.

Arkadaşlar, bir tane 2 GB 192 bit ekran kartım var diyelim ve bilgisayara bağlı. Bir tane de 1 GB'lik 64 bit ekran kartı aldım ve SLI köprülerini bağladım ama monitör 2 GB'lik olan ekran kartına bağlı. Ekran kartı 3 GB olur mu? GB artar mı? Bit artar mı? Şimdi söz sizde arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
SLI yapıyorsanız aynı model ekran kartlarını yapmalısız. Bu arada GB önemli değil (4. veya 5. dereceli meseledir).

Ve SLI yaptığınızda 1. kartınız 100 %, 2. kartınız 50% performansla çalışır.

SLI yapıyorsanız aynı model ekran kartlarını yapmalısız. Bu arada GB önemli değil (4. veya 5. dereceli meseledir).

Ve SLI yaptığınızda 1. kartınız 100 %, 2. kartınız 50% performansla çalışır.
2. Kart yine %100 de çalışabilir anakartın PCI Express x16'ysa.

Slm. sistemimde anakart problemi nedeniyle anakart ve işlemcimi değiştirerek İntel İ7 4790K ve msi z97 gamin7 aldım. sistemimde 2 adet asus gtx 660 sli var ve x 6 slotlarına takılı. physx ayarlarını cpu yaptığımda sistem resetliyor. sizler ne önerirsiniz. win 8.1 64 bit kullanıyorum.daha önceki sistemim fx 8350 ve asus m5a99 fx pro 2.0. ve bu sistemde herhangi bi sorun yaşamıyordum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı