Biliyorum kardeşim bana diyor ama mirkan kardeşimizde 2 tane gtx780 takmış bilgisayarına.![]()
Sen dinleme Mirkan'ı. Bir tek onda olsun istiyor .
Biliyorum kardeşim bana diyor ama mirkan kardeşimizde 2 tane gtx780 takmış bilgisayarına.![]()
Bu üreticilerin pazarlama taktiği sli,cf çok büyük fayda sağlamıyor fayda sağladığı sadece üretici ve satıcı.
Abartılı olmuş yorumum ama kısa vade de işe yarar ve ekonomik olmuyor yapılır mı? yapılır etrafında bunu diyen çok olur Allah sabır versin burda çok var o tiplerden.Fayda sağlamıyor da ne demek? Sağlıyor tabi ki.
Burada çift kart kullanımını kötülediysek üst sınıf kartlar için konuştuk.
Sli veya Cf desteği olan oyunlarda fps artışı inanılmaz derecede yükseliyor. Fakat piyasadaki sli destekli tüm oyunlar da arkadaşımızın kartı zaten zorlanmıyor.
Üst sınıf kartlar da sli veya cf'ye gerek yoktur. Zaten açamayacağı oyun yoktur. Bu kartlar zorlanmaya başladığında (ki bu 3-4 yılı bulur) çok daha ucuza mevcut kartdan bir tane daha alınabilir, tercih meselesidir.
3-4 yıl sonra daha güncel bir kart almak çok daha mantıklı olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.