SLI Yapmak için X99 mu yoksa Z97 Tabanlı Sistem mi Almalıyım?

4790K ile X8 + X8,

5820K ile X16 + X8,

5930K ve 5960X ile X16 + X16 şeklinde SLI yaparsın. Bana sorarsan, öyle güzel siteme 5930K alınır. Fakat X99 + 970 SLI tadına varabilmek için 144 hertz bir monitör lazım.

@Oğuzhan Yıldırım çok teşekkür ederim. Seçilen anakart buna destek verir mi peki, seçilen anakart sli için doğru bir kart mıdır, diğer parçalarda bir sıkıntı varmıdır.

Arkadaşlar merhaba, sistemin anakart ve ekran kartı hariç tüm malzemeleri alındı. Anakart ve ekran kartını MSI seçtiğim parçalar çoğu arkadaşlar tarafından tavsiye edilmedi. Onun yerine ASUS un ekran kartını ve anakartını almam yönünde eleştiriler aldım. Acaba hangi parçayı almalıyım. MSI doğru tercihmi yoksa ASUS mu doğru tercih. @Oğuzhan Yıldırım, @Recep Baltaş

Önerilen ekran kartı ve anakart

ASUS X99-A Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 3200Mhz (O.C) Anakart
[URL='http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx970-rog-strix-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html']Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce
[/URL]

Anakartı bence biraz paraya kıyıp Gigabyte X99 Gaming G1 Wifi alırsanız şahane olur.
İnventus'tan da Gigabyte GTX 970 G1 Gaming alabilirsiniz.

Gigabyte fanboyluğu yaptım biraz ama. Ekran kartını soğutması başarılı olduğu için önerdim. Anakartı da açıkçası öyle bir sistemim olsa onu alırdım dediğim için önerdim. Daha güzel çözümler varsa arkadaşlar yazacaktır. Güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı