2 yıldır Game Pass Ultimate kullanıyorum desemKazığın babasını yiyip Steam'den almak yerine Game Pass alsan daha karlı çıkarsın bence.
2 yıldır Game Pass Ultimate kullanıyorum desemKazığın babasını yiyip Steam'den almak yerine Game Pass alsan daha karlı çıkarsın bence.
O zaman kazığı vermene direk gerek yok çıktığı zaman oynayabilirsin :D2 yıldır Game Pass Ultimate kullanıyorum desem![]()
Epic Games'in Launcher'ı ile uğraşamam, GTA 5'ten daha hantal.
Epic Games Steam'den daha iyi çalışıyor bende sizde neden öyle anlamadım.
Epic Games'in Steam'i geçtiği tek konu isminin daha uzun olması.
Çünkü epic games pazara yeni atılıyor. Ayrıca çoğu şeyi ücretsiz veya indirimli yaparak kullanıcı kazanıyor. Taktikleri süper. Herkes launcher tarafını kötülemiş ama bende gayet hızlı.Size göre öyle fakat ben Epic Games'i daha çok seviyorum. Ama çeşitlilik konusunda Epic Games Steam'in eline su dökemez.
Çünkü Epic Games pazara yeni atılıyor. Ayrıca çoğu şeyi ücretsiz veya indirimli yaparak kullanıcı kazanıyor. Taktikleri süper. Herkes Launcher tarafını kötülemiş ama bende gayet hızlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.