Slmgr.vbs komutu sisteme zarar verir mi?

IGkale

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Windows 11 key aldım, mesajda CMD'ye şunları girin diyordu:
en başta slmgr.vbs/ bir şeyler yazıyor ben vazgeçtim zararlı olabilir diye ama en başta slmgr.vbs yazdım enterladım sonra birkaç tane uyarı geldi. Bir sıkıntı olabilir mi bilgisayarıma?

Yanlış bilgi
Merhaba Windows 11 key aldım, mesajda CMD'ye şunları girin diyordu:
en başta slmgr.vbs/ bir şeyler yazıyor ben vazgeçtim zararlı olabilir diye ama en başta slmgr.vbs yazdım enterladım sonra birkaç tane uyarı geldi. Bir sıkıntı olabilir mi bilgisayarıma?
Zaten zararlı olmadan 2-3 bin liralık bir key'i hiç bir şey size bedavaya vermez.

Sizin kararınız. Benim de önceden yüklemişliğim vardı onları, bilgisayarın yavaşlaması genellikle görünen sorun olacaktır

Ne kararı? Tek öğrenmek istediğim slmgr.vbs yazıp entera basmamdan dolayı bir sıkıntı olup olmayacağı. Üstü kapalı konuşuyorusunuz kesin cevap da vermiyorsunuz, Türkçeniz mi kötü yoksa tarzınız mı bu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slmgr.vbs dosyası, Windows'un lisans anahtarlarını, etkinleştirme durumlarını ve lisansla ilgili diğer bilgileri yönetmek için kullanılır. Virüsle alakası yok.

Slmgr. VBS dosyası, Windows'un lisans anahtarlarını, etkinleştirme durumlarını ve lisansla ilgili diğer bilgileri yönetmek için kullanılır. Virüsle alakası yok.

Teşekkürler birkaç uyarı gelmişti onlar önemsiz o zaman değil mi?

Tamam

Teşekkürler birkaç uyarı gelmişti onlar önemsiz o zaman değil mi?

Uyarı değil de bilgilendirme kutucukları mıydı o zaman?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı