SloPro ile Slow Motion Video Çekin

palapat

Hectopat
Katılım
29 Eylül 2013
Mesajlar
19
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
9 numaralı yedek subay :)
Merhaba arkadaşlar, malumunuz iphone 5s ile gelen ek özelliklerden biriside slow motion video çekebilme özelliği (bakınız Coworker Feud (iPhone 5s Slow-mo Test) - YouTube ) Bizde iphone 5s yok peki böyle videolar çekebilmemiz mümkün mü? Tabikide mümkün :)

Uygulamamızın adı SloPro

screen568x568.jpeg

Uygulamayı açıp videonuzu kayıt edin.

Daha sonra sol alttan videolarınızı çektiğiniz galeriye girin ve aşağıdaki menü açılsın

screen568x568.jpeg


En üst de Videos yazan menü sizin çektiğiniz videolar, Feed yazan menü ise SloPro ile video çekip Youtube 'a yükleyen diğer kullanıcıların videolarına ulaşabilirsiniz.
Şimdi düzenlemek istediğimiz videomuzu seçelim.

screen568x568.jpeg


Düzenleyeceğimiz videoyu seçtikten sonra karşımıza böyle bir menü çıkıyor. En alttaki play tuşuna basarak videonuzu izleyebilir veya parmağınızı ekranın üzerinde sağa sürükleyerek iler sola sürükleyerek videonuzu geri sarabilirsiniz. CLIP IN ile videonuzun başlayacağı kısmı CLIP OUT ile de biteceği kısmı seçebilirsiniz. SPEED IN ile uygulayacağınız efektin başlangıç zamanını SPEED OUT ile de bitiş zamanını seçebilirsiniz.

Uygulayabileceğimiz efektler ise üstte Slow menüsünde, bunlar %50, %40, %25 yavaşlatma. 1.5x, 2x, 4x hızlandırma ve videoyu tekrar düzenleyerek fps ayarını 500, 1000 yada normal olarak bırakabilirsiniz. Render kısmında ise Optical Flow, Frame Blending, Ghosting ayarlarından istediğinizi seçebilirsiniz. Tüm bu ayarları yaptıktan sonra sağ üstten videonuzu onaylayıp sizde Youtube, Facebook ve Viddy de paylaşabilirsiniz.

Uygulama Ücretsiz, ücretsiz olmasına da ne yazık ki pro. versiyonu olmadan yaptığınız videolarda "MADE WITH SLOPRO FOR IPHONE" yazısını paylaşıyor :) yinede beğeneceğinizi umuyorum :) "Feed" kısmında ki videoları izleyerek hayal gücünüzü genişletebilirsiniz. Sizde bu uygulamayı kullanıp videonuzu çekerseniz lütfen burada paylaşın :)

mzl.zcjgdgcs.175x175-75.jpg


Fiyatı : Ücretsiz (Pro versiyonu 6.99₺)
Kategori : Fotoğraf ve Video
Boyut : 5.3 MB
Dil : İngilizce
Uyumluluk : İOS 6.0 ve sonrası ile Iphone, Ipad ve Ipod touch. Iphone 5 için optimize edilmiştir.

http://itunes.apple.com/us/app/slopro-1000fps-slow-motion/id507232505?mt=8

- - - Güncellendi - - -

Kendi konumda kendi videomu paylaşayım :) sadece örnek video olsun diye paylaşıyorum herhangi bir artistlik yoktur :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı