Çözüldü SM Bus denetleyicisi sürücüsü | Synaptics SMBus Driver

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
25 Ağustos 2019
Mesajlar
1.490
Çözümler
6
Merhaba. Bugün dizüstü bilgisayara format atmıştık fakat attıktan sonra aygıt yöneticisinde yüklenmeyen bu aygıtı gördük. Bunu nasıl çözebiliriz?

aygıt sorunu.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O kimlikleri kopyalayıp buraya yapıştırın. Böylece iki saat insan ocr modunda yazmak zorunda kalmayız.

Haklısınız Recep abi hemen yapıştırıyorum.

Kod:
PCI\VEN_8086&DEV_9CA2&SUBSYS_80C2103C&REV_03
PCI\VEN_8086&DEV_9CA2&SUBSYS_80C2103C
PCI\VEN_8086&DEV_9CA2&CC_0C0500
PCI\VEN_8086&DEV_9CA2&CC_0C05

O kimlikleri kopyalayıp buraya yapıştırın. Böylece iki saat insan ocr modunda yazmak zorunda kalmayız.

Her halükarda buradaki sürücüyü kurun:


Olmazsa açıklama kısmında başka bir sürücü daha paylaştım, onu deneyin.

Recep abi söylediğin linkten sürücüyü talimatlara göre kurduk başarıyla kuruldu yazdı fakat yeniden başlattığımızda hala aynı şekilde yüklenmemiş duruyor. Açıklamadaki sürücüyüde indirip denedik bu şekilde ekran geldi.

hata.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Var mı gelişme?

Bunu yükler misiniz?


Synaptics smbus driver 19.5.19.62.

Merhabalar recep bey aynı sorun bende de var önceden Windows 2018 Pro sürümü kullanıyordum herhangi bir sorun yaşamadım 2009 versiyon olanı çıkmış 20H2 adlı son sürümü kurdum format attım her şey yüklendi ne hikmetse " SM bus denetleyicisi " aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor ne kadar araştırma yaptıysam hem Intel'in sitesinden de kurdum Intel® Chipset Yazılımı Yükleme Uygulaması için indirmeler
Hem de kendi bilgisayar üretici firmasından PC modeline göre driver kategorisinden yükleme yaptım sorunsuz başarılı bir şekilde yüklendi dedi yeniden bilgisayarı yeniden başlattım aynı sorun devam ediyor tekrar format attım tekrar kurdum chip seti aynı hata devam ediyor bilgisayarımın bozulmasından korkuyorum önemli bir driver olduğu için dilerseniz müsait olduğunuzda uzaktan bağlantı kurabilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    25,4 KB · Görüntüleme: 123
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı