SM-G611F nasıl ROM kurulur?

Hocam sakın SM-G611F modeline rom atmayı denemeyin her iki recoveryde hatalı. SD Kartları görmüyor.

SD kart sorun değil cihaz hafızasına atabilir?
Atınca apayrı bir sorun yaratıyor.

Cihaza LineageOS kurmuştum. Ve diğer Samsung ROM'larında telefon kendini yeniden başlatıp duruyordu. Ekranda sarı bir ışığa benzer ışıklar yanıyordu. Her ROM sıkıntılı demiyorum ama bence denemeyin.

Hocam kurduğun ROM zaten telefonun içerisinde ROM'la aynı.

Atınca apayrı bir sorun yaratıyor.

Cihaza LineageOS kurmuştum. Ve diğer Samsung ROM'larında telefon kendini yeniden başlatıp duruyordu. Ekranda sarı bir ışığa benzer ışıklar yanıyordu. Her ROM sıkıntılı demiyorum ama bence denemeyin.

Hocam kurduğun ROM zaten telefonun içerisinde ROM'la aynı.

Gereksiz uygulamalardan arınmış bir ROM diye biliyorum. Telefon yavaşladığı için kurmak istiyorum.

Gereksiz uygulamalardan arınmış bir ROM diye biliyorum. Telefon yavaşladığı için kurmak istiyorum.
LineageOS'ta GApps atmaya çalıştığınız zaman telefon sürekli bir döngüye giriyor.

Sizce telefonuma ROM mu atmalıyım yoksa root mu atmalıyım yoksa ikisinidemi atmalıyım telefonumu hızlandırmak istiyorum.
İkisini de önermiyorum. Telefonunuz direkt sürekli döngüye girip kendini yeniden başlatır sistem asla açılmaz. Stock ROM atmanız gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı