Çözüldü SM-J710fq Play Store ve Google uygulamalarında oturum açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TReddrakula

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce telefonda tüm oturumlar kapandı ve şimdi de hiçbir şekilde oturum açamıyorum. Oturum aç butonuna bastığımda herhangi bir tepki vermiyor acaba bu modelde artık tamamen destek kalktı mı bilginiz var mı?

Çözüm
Play hizmetleri ve Google Play Store' un güncellemelerini kaldırıp manüel olarak tekrar yükseltmeyi deneyin. Cihazı güncel olarak kullanıyorum destek kesilmedi, bahsettiğiniz sorunu da hiç yaşamadım.
Play hizmetleri ve Google Play Store' un güncellemelerini kaldırıp manüel olarak tekrar yükseltmeyi deneyin. Cihazı güncel olarak kullanıyorum destek kesilmedi, bahsettiğiniz sorunu da hiç yaşamadım.

Dosya Ekleri

• 20250328_113339.jpg
    20250328_113339.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 18
Çözüm
Play hizmetleri ve Google Play Store'un güncellemelerini kaldırıp manüel olarak tekrar yükseltmeyi deneyin. Cihazı güncel olarak kullanıyorum destek kesilmedi, bahsettiğiniz sorunu da hiç yaşamadım.

Google uygulaması ve Play Store'u devre dışı bırakabildim Play Store hizmetlerini bırakamadım bir anda anlamsız bir şekilde hesaplar geri geldi yaradımın için sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı