SM-N7500Q RAM arttırma nasıl yapılır?

Operyola

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar telefonum bayağı eski ve RAM'ini artırmak istiyorum ancak bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Telefon: Samsung Note 3 Neo.
Model: SM-N7500Q
RAM: 2 GB.
4 GB veya 3 GB yapabilirsek sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, telefonum bayağı eski ve RAM'ini artırmak istiyorum ancak bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Telefon: Samsung Note 3 Neo.
Model: SM-N7500Q
RAM: 2 GB.
4 GB veya 3 GB yapabilirsek sevinirim.

Yapamazsınız. Bunlar bilgisayar gibi değil. Üretici firma nasıl çıkartıysa odur. İsterseniz sanal RAM yapabilirsiniz ya da telefonun performansı için Custom ROM kullanabilirsin.

Ben sanal RAM yapmak istiyorum nasıl yaparım bir de Custom ROM kurmaktan korkuyorum kamera flash vs özellikler kaybolabiliyor maalesef.

Yapamazsınız. Bunlar bilgisayar gibi değil. Üretici firma nasıl çıkartıysa odur. İsterseniz sanal RAM yapabilirsiniz ya da telefonun performansı için Custom ROM kullanabilirsin.

Ben sanal RAM yapmak istiyorum nasıl yaparım bir de Custom ROM kurmaktan korkuyorum kamera flash vs özellikler kaybolabiliyor maalesef.

Custom ROM'lar kararlı ise onların hiçbiri olmaz.

Akıllı telefonlarda fiziksel olarak donanım yükseltme olmaz ama yazılım ile yükseltebilirsiniz. İsterseniz sorunsuz olan CyanogenMod yükleyebiliriz;

Son düzenleme:
Bunun için tvrp filan gerekli midir acaba?
1688148346407.png

bir de böyle bir ekran var hangisini indirip kurabilirim acaba kamera çalışsın yeter flash olmasa da olur (telefonum 3g)

Bunun için tvrp filan gerekli midir acaba?
Eki Görüntüle 1842290
Bir de böyle bir ekran var hangisini indirip kurabilirim acaba kamera çalışsın yeter flash olmasa da olur (telefonum 3G)

İlk önce TWRP yüklememiz lazım. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini ve USB hata ayıklamayı açınız.

İlk önce TWRP yüklememiz lazım. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini ve USB hata ayıklamayı açınız.
USB hata ayıklamayı açtım ancak OEM kilidi diye bir ayar yok maalesef
Screenshot_2023-07-01-08-36-59.png

Hocam TWRP'yi kurdum telefonu kapatıp ses arttırma orta tuş ve güç tuşuna basınca böyle oluyor normal midir acaba.

Dosya Ekleri

• IMG-20230701-WA0000.jpg
    IMG-20230701-WA0000.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı