Merhaba,
Biz bu tableti yeni aldık fakat donmalar, kasmalar, takılmalar çok fazla.
Ne yapmamız gerekiyor?
Garantiye gönderirsek belli bir ücret karşılığında bir üst modelini alabilir miyiz?
Şimdiden sağ olun.
Garanti demek iade demek değildir. Garanti bozulmaya karşı tamir edilmesi içindir iade ise değiştirmek ve ya ürünü satıcıya verip parayı geri almaktır.
Ne yapmamız gerekir şu an?
Yapacak fazla bir şeyiniz yok garantiye gönderseniz bile bir değişiklik olmaz. Ya kullanmaya devam edersiniz ya da satarsınız.
Maalesef iyi bir sisteme sahip bir tablet değil donmaları ve takılmaları gayet normal çünkü 2 GB RAM'ı ve Cortex A53 işlemcisi var benim Snapdragon 615 işlemciye ve 2 GB RAM'e sahip telefonum bile donuyor 2 GB RAM bilgisayarda olduğu gibi mobildede zamanın gerisinde kaldı.
Merhaba dostlar, adım adım Root'suz uygulama silmeyi anlatacağım. Mesajlar, telefon, tarayıcı, One ui arayüzü dahil herşeyi silebilirsiniz. Sams
mobile.donanimhaber.com
Dh forumda sistemden istemediğiniz kadar uygulamayı silme ve sistemi hafifletme konusunda bir paylaşım yapmıştım. Bu linkten takip ederek tableti hafifletebilirsiniz.2 gb ram tableti ayakta da tutar rahat rahat işlerinizi de yaptırır.
Yapamazsanız bana ulaşabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum.
Tabletiniz gayet yeterli düzeyde, yazılımsal veya donanımsal bir problem olup olmadığını öncelikle sistemi formatlayarak anlayabilirsiniz ama linkteki işlemlerden sonra formatlarsınız.
iletişim: hacker_127@hotmail.com