Smart Game booster gerçekten FPS arttırır mı?

Ben önermem çünkü oradaki bir ayar ciddi FPS düşürüyor RTX ekran kartınız yoksa ve RTX açacak oyununuz yoksa ve fanla bir işiniz yoksa uygulamayı yüklemeye değmez.

FPS artırdığı falan yok yani.
Hocam uzun senelerdir kullanırım GE'yi hiç bir sıkıntı yaşamadım. Başka kişilerde FPS arttırmadığı olmuştur ama bende arttırıyordu.

Hocam uzun senelerdir kullanırım GE'yi hiç bir sıkıntı yaşamadım. Başka kişilerde FPS arttırmadığı olmuştur ama bende arttırıyordu.
Geforce expreince'ın performans ayarını değiştirmesine izin ver gibi bi ayar mı ne varmış ondan oluyormuş sizde o kapalıdır.

Ben önermem çünkü oradaki bir ayar ciddi FPS düşürüyor RTX ekran kartınız yoksa ve RTX açacak oyununuz yoksa ve fanla bir işiniz yoksa uygulamayı yüklemeye değmez.
GeForce experiense ile ilgili açılmış konular:

Cahilliğin bu kadarı. Optimize et diyince grafikler yükseliyor fps düşmesi bundan kaynaklanıyor. Optimize etmeyi kapatırsan düzeliyor. Adam da yazmış zaten optimize etmeyi kapatınca düzeldi diye.

Ama siz çöp uygulamalar kullanmaya devam edin.

Geforce expreince'ın performans ayarını değiştirmesine izin ver gibi bi ayar mı ne varmış ondan oluyormuş sizde o kapalıdır.
Bahsettiğiniz şekilde bir ayar yok.

Cahilliğin bu kadarı. Optimize et diyince grafikler yükseliyor fps düşmesi bundan kaynaklanıyor. Optimize etmeyi kapatırsan düzeliyor. Adam da yazmış zaten optimize etmeyi kapatınca düzeldi diye.

Optimize edince grafik düşebilir de, o seçtiğiniz ayara bağlı.

Cahilliğin bu kadarı. Optimize et deyince grafikler yükseliyor FPS düşmesi bundan kaynaklanıyor. Optimize etmeyi kapatırsan düzeliyor. Adam da yazmış zaten optimize etmeyi kapatınca düzeldi diye.

Ben GeForce Experience'ı kullanmadım sadece okuduğumu söyledim bahsettiğim şeyi sadece farklı sözcükle anlatmışım cahil demeye gerek yok.

Geforce experiense ile ilgili açılmış konular:

Orada görüntü kalitesini azaltma falan var diye biliyorum yine fps artırıyor yani orada sadece rtx yokki hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı