Smart TV televizyon Android TV yapılabilir mi?

Bir Smart TV'yi Mi Box gibi şeyler kullanmadan evde bir bilgisayar ve flash bellekle Android TV yapabilir miyiz?
Yapabilirsin fakat internete bağlanamazsın.

(Eğer televizyon Wi-Fi destekliyorsa bağlanırsın.)

Ama hazırda kullanılmayan bir bilgisayarının yada dizüstünün olması lazım. USB’e kurduğun sistemi o bilgisayara kurup HDMI ile televizyona bağlaman lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki gibi.

Belki USB to HDMI dönüştürücülerle yapılabilir fakat tüm kurulumu TV’den yapman gerekir.

Kendine ait bir RAM’i olmadığı için mümkün olduğunu pek düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Ama hazırda kullanılmayan bir bilgisayarının ya da dizüstünün olması lazım. USB'e kurduğun sistemi o bilgisayara kurup HDMI ile televizyona bağlaman lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videodaki gibi.

Belki USB to HDMI dönüştürücülerle yapılabilir fakat tüm kurulumu TV'den yapman gerekir.

Kendine ait bir RAM'i olmadığı için mümkün olduğunu pek düşünmüyorum.

Ama hazırda kullanılmayan bir bilgisayarının ya da dizüstünün olması lazım. USB'e kurduğun sistemi o bilgisayara kurup HDMI ile televizyona bağlaman lazım.

bu videodaki gibi.

Belki USB to HDMI dönüştürücülerle yapılabilir fakat tüm kurulumu TV'den yapman gerekir.

Kendine ait bir RAM'i olmadığı için mümkün olduğunu pek düşünmüyorum.

Eyvallah reis televizyonun Wi-Fi desteği var zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı