SmartScreen'e şu an ulaşılamıyor hatası

SmartScreen hata veriyormu?
Denemedim henüz. Şimdi BSPlayer'ı silip tekrar kurup denerim. Smartscreen aramasında bu sayfa çıkıyor sistemde.
...
Tuhaflaştı biraz bilgisayar. Alta sanki bişeyler çalışıyormuş gibi simgeler titreyip duruyor arada. Görev yöneticisini açtım dondu kaldı. Kapanmıyor da.
..
Neyse kapandı şimdi 5 dakika öyle dondu kaldı. Yine saçma hatalar yüzünden saçma sapan işlerle uğraşacağız galiba. Umarım saçma bir sorun olmaz yine :)
Parola değişti diyemi?
Şimdi outlook hesabınız güncel değil diye bir uyarı geldi? Bununla ilgili olabilir mi?
...
Sanırım yine format atmam gerek. Bu orjinal linsans bana pek iyi gelmedi :) bazen Facebook'ta gezinirken saçma şekilde sisteme giriş yapıladı uyarı geliyor. Ben sayfayı yenileyince kaldığım yerden devam ediyorum. Facebook'tan çıkmışım gibi bir uyarı geliyor yani ama çıkış yapılmamış olduğunu görüyorum sayfayı yenileyince.
Sorunlardan dolayı tekrar format atmak zorunda kaldım. Ayarlardan girip alttaki fotoda olduğu gibi yaptım ve sorun yaşamıyorum bu şekilde.
...

Dosya Ekleri

• Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu6456546.jpg
    Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu6456546.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 66
  • Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu8888.jpg
    Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu8888.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 47
  • Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu64654.jpg
    Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu64654.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı