Smash Pro 2.0 deneyimim

721x

Hectopat
Daha fazla  
HIQ markasını bildim bileli sevmem aşırı balon bir marka olarak görüyordum hala biraz öyle ama neyse.

Kasım indirimlerinde HIQ Amash Pro 2.0 satın aldım antrenmandan önce bir ölçek 200 ML su ile karıştırıp içtim.
Çok aç değildim öncesinde biraz pirinç yemiştim. Tadı çok kötü değil ama mükemmel de değil ben beğendim acı bir limon tadı var güzel.

İçtikten 10-15 dakika sonra etkisi gelmeye başladı her tarafım kaşınmaya başlamıştı.
Çok güzel pump olmuştum hissiyat güzeldi.
Etkisi diğer pre workoutlar gibi 20-25 dk sürmüyor yaklaşık olarak 1 saat hissettim etkisini.

Daha önce Proteinocean, Bigjoy Predator denedim ama Smash Pro bu iki markanın ötesindeydi bana göre. Hayatımda aldığım en iyi pre workout olacak. Şu an için almak isteyen arkadaşlar alabilir, eğer indirim varsa düşünmeden alınmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kullandım. Biraz midemi bulandırdı ve çok da bir etki hissetmedim ama az da olsa enerji ve pump sağladı. Etkisi bende biraz geç başladı sadece garip bir şekilde. Antrenmana giderken evden çıkmadan içtim, yaklaşık bi 20 dakika falan öncesine denk geliyor. Etkisini antrenmanın ikinci hareketine doğru hissetmeye başladım takribi 30-35 dakika sonra. Ama dediğim gibi mide bulantısı yaşatması sıkıntı oldu.

Ben de kullandım. Biraz midemi bulandırdı ve çok da bir etki hissetmedim ama az da olsa enerji ve pump sağladı. Etkisi bende biraz geç başladı sadece garip bir şekilde. Antrenmana giderken evden çıkmadan içtim, yaklaşık bi 20 dakika falan öncesine denk geliyor. Etkisini antrenmanın ikinci hareketine doğru hissetmeye başladım takribi 30-35 dakika sonra. Ama dediğim gibi mide bulantısı yaşatması sıkıntı oldu.
Mide bulantısı yaşatması garip olmuş anlayamadım.
Bazı kişilerde geç gelebiliyor etki benim arkadaşımda da aynı durum söz konusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı