Mahone
Decapat
Bu hatayı almaya başladım.
Yardım ederseniz sevinirim.
Yardım ederseniz sevinirim.
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR100.dll
C:\Windows\System32\MSVCR100.dll
C:\Windows\SysWOW64\XAPOFX1_5.dll
C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll
Dediklerinizi yaptım. MSVCP110.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası aldım. Hatayı internette araştırdım Microsoft Visual C++ Redistributable 2012'nin hem 32 Bit hem de 64 Bit sürümünü kurdum ama işe yaramadı.Dediklerimi tam olarak yapmamışsınız.
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR100.dll
C:\Windows\System32\MSVCR100.dll
C:\Windows\SysWOW64\XAPOFX1_5.dll
C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll
Bunları silin ve verdiğim paketlerin hem x86 hem de x64 olanlarını eksiksiz yükleyin.
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
- DirectX İndirme Aracı
C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll
C:\Windows\System32\MSVCP110.dll
Yüklemeden önce söyleneni yapıp hedef klasördekini siliyorsunuz değil mi?
Kusura bakmayın sizleri yoruyorum. Bu sefer de MSVCP110.DLL dosyasını bulamadık diye hata verdi. Direkt internetten indirip kurayım mı ?Öyle bir hata verdiyse önce hatalı dosyayı silmelisiniz.
Yani bu iki dosyayı silin.
C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll
C:\Windows\System32\MSVCP110.dll
Ardından bu paketin hem x86 hem de x64 olanını yükleyin.
Hayir, alintiladiginiz mesajda ne yapmaniz gerektigini soyledim, bu sefer farkli bir dosya silip farkli bir paket yükleyeceksiniz.Evet ilk önce verilen DLL'leri siliyorum daha sonra verilen linkleri indiriyorum.
Kusura bakmayın sizleri yoruyorum. Bu sefer de MSVCP110.DLL dosyasını bulamadık diye hata verdi. Direkt internetten indirip kurayım mı ?
Hayir, alintiladiginiz mesajda ne yapmaniz gerektigini soyledim, bu sefer farkli bir dosya silip farkli bir paket yükleyeceksiniz.
Son durum nedir?Dediğiniz her şeyi yaptım. Döndük yine başa.0cx000007 hatası vermeye devam ediyor. Sanırım olmayacak.
Olmayacak diye bir şey yok. Teamwiever ID ve şifre verin, bağlanıp bakalım.
Son durum nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.