Çözüldü Smite "0cx000007b" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dediklerinizi yaptım. MSVCP110.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası aldım. Hatayı internette araştırdım Microsoft Visual C++ Redistributable 2012'nin hem 32 Bit hem de 64 Bit sürümünü kurdum ama işe yaramadı.

Yüklemeden önce söyleneni yapıp hedef klasördekini siliyorsunuz değil mi?

Evet ilk önce verilen DLL'leri siliyorum daha sonra verilen linkleri indiriyorum.
Öyle bir hata verdiyse önce hatalı dosyayı silmelisiniz.
Yani bu iki dosyayı silin.
C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll
C:\Windows\System32\MSVCP110.dll
Ardından bu paketin hem x86 hem de x64 olanını yükleyin.
Kusura bakmayın sizleri yoruyorum. Bu sefer de MSVCP110.DLL dosyasını bulamadık diye hata verdi. Direkt internetten indirip kurayım mı ?

Evet ilk önce verilen DLL'leri siliyorum daha sonra verilen linkleri indiriyorum.

Kusura bakmayın sizleri yoruyorum. Bu sefer de MSVCP110.DLL dosyasını bulamadık diye hata verdi. Direkt internetten indirip kurayım mı ?
Hayir, alintiladiginiz mesajda ne yapmaniz gerektigini soyledim, bu sefer farkli bir dosya silip farkli bir paket yükleyeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı