SMM nasıl yapılabilir?

Alt panelden bahsediyorsan mantıklı değil.

Servisleri smm sitelerine bakıp en ucuz neredeyse oradan alacaksın. Mesela takipçi a sitesinde ucuzdur, beğeni b sitesinde ucuzdur. Farklı yerlerden çekeceksin.

Direk benden aldıklarında otomatik olarak gitmesi için ne yapabilirim?

Alt panelden bahsediyorsan mantıklı değil.

Servisleri smm sitelerine bakıp en ucuz neredeyse oradan alacaksın. Mesela takipçi a sitesinde ucuzdur, beğeni b sitesinde ucuzdur. Farklı yerlerden çekeceksin.

Kendileri satan arkadaşlar Nitro kodu Spotify premium kodu gibi şeyleri nereden buluyorlar.

Direk benden aldıklarında otomatik olarak gitmesi için ne yapabilirim?

Dediğim gibi istediğin kadar sitelerden API çekebilirsin. En ucuz servisleri karışık paneline ekleyeceksin.

Zaten API çekmenin mantığı da şudur:

Sen A ve B sitesinden API çektin ve YouTube abone ve Instagram izlenme servisini ekledin.
Ben senin sitenden YouTube abonesi aldım diyelim. Cemal'de Instagram izlenme aldı.

Şimdi A sitesinde senin bakiyen varsa sipariş otomatik olarak işleme girer. API çekmenin mantığı budur. Ben senin sitenden siparişi girerim, senine API çektiğin yerdeki bakiyen eskilir. Örnek olarak 5 liraya çektin, bana da 10 liraya sattın. A sitesinden 5 liran kesilir otomatik sipariş girer.

Cemal ise Instagram izlenme satın aldı fakat senin B sitesinde bakiyen yok. Sipariş "FAİL" durumuna düşer. Bunun anlamı ise API çektiğin B isimli panelde bakiyenin bulunmamasından kaynaklı. Bakiye eklersen "FAİL" tekrar dene diyerek tekrar siparişe sokabilirsin.

sipariş durumunu kontrol eden müşteriye yansıyan durumu da izah edeyim:

Hazırlanıyor:
sipariş panel sahibi tarafından daha işleme sokulmamış, FAİL'e düşmüş veya belli aksaklılar.
Beklemede: sipariş panel sahibi tarafından işleme sokulmuş. Fakat o panel sahibi de API çektiği panelden siparişini girmesini beklemekte.
Yükleniyor: sipariş Tüm zincirlerde işleme sokulmuş demektir. Ana sağlayıcısına kadar.

Dediğim gibi istediğin kadar sitelerden API çekebilirsin. En ucuz servisleri karışık paneline ekleyeceksin.

zaten API çekmenin mantığı da şudur:

Sen A ve B sitesinden API çektin ve YouTube abone ve Instagram izlenme servisini ekledin.
Ben senin sitenden YouTube abonesi aldım diyelim. Cemal'de Instagram izlenme aldı.

Şimdi a sitesinde senin bakiyen varsa sipariş otomatik olarak işleme girer. API çekmenin mantığı budur. Ben senin sitenden siparişi girerim, senine API çektiğin yerdeki bakiyen eskilir. Örnek olarak 5 liraya çektin, bana da 10 liraya sattın. A sitesinden 5 liran kesilir otomatik sipariş girer.

Cemal ise Instagram izlenme satın aldı fakat senin b sitesinde bakiyen yok. Sipariş "fail" durumuna düşer. Bunun anlamı ise API çektiğin b isimli panelde bakiyenin bulunmamasından kaynaklı. Bakiye eklersen "fail" tekrar dene diyerek tekrar siparişe sokabilirsin.

sipariş durumunu kontrol eden müşteriye yansıyan durumu da izah edeyim:

Hazırlanıyor:
sipariş panel sahibi tarafından daha işleme sokulmamış, Fail'e düşmüş veya belli aksaklılar.
beklemede: sipariş panel sahibi tarafından işleme sokulmuş. Fakat o panel sahibi de API çektiği panelden siparişini girmesini beklemekte.
yükleniyor: sipariş tüm zincirlerde işleme sokulmuş demektir. Ana sağlayıcısına kadar.

API çekme ve ekleme konusunda açıkçası pek bir bilgim yok. O yüzden yardım edebilecek birini arıyorum.

API çekme ve ekleme konusunda açıkçası pek bir bilgim yok. O yüzden yardım edebilecek birini arıyorum.

O konuda endişme etme gayet basit bir yöntemi var. Kendi admin panelinin arayüzü zaten çok rahat olur. Oradan API eklemek için bağlantı linki isteyecek. Sen de API çekeceğin siteden, API bağlantını kopyalayıp kendi admin panelinden, API ekleme yerinde ekleyeceksin. Biraz karman çorman anlatıyorum gibi gelecek sana fakat admin panelini görünce kendin bile halledebilirsin.

O konuda endişme etme gayet basit bir yöntemi var. Kendi admin panelinin arayüzü zaten çok rahat olur. Oradan API eklemek için bağlantı linki isteyecek. Sen de API çekeceğin siteden, API bağlantını kopyalayıp kendi admin panelinden, API ekleme yerinde ekleyeceksin. Biraz karman çorman anlatıyorum gibi gelecek sana fakat admin panelini görünce kendin bile halledebilirsin.

Hocam ana panelleri nasıl bulabiliriz? Yardımcı olabilir misin?

Hocam ana panelleri nasıl bulabiliriz? Yardımcı olabilir misin?

Yıllardır işin içindeydim fakat artık ilgilenmiyorum. Çoğu ana sağlayı biliyorum fakat maalesef veremem. Genellikle çoğu yabancı paneller olur.

Hocam ilgilenmiyorsanız neden vermiyorsunuz onu anlamadım. İstiyorsanız Discord'dan konuşalım nickim ‘drwaoner'.

Kimse kimseye bir şey söylemiyor hocam, bana da yıllardır 1 Allah'ın kulu söylemedi, ben de yıllardır kimseye söylemedim. Herkes kendisi bulsun, uğraşsın. Verenler de ya satıyor ya da çıkar için veriyor. Böyle her önüne gelene söylersen, işin değeri kalmaz. Ben de tutuyorum kendimi, kimseye söylemiyorum. Piyasa böyle ayakta duruyor.

Kimse kimseye bir şey söylemiyor hocam, bana da yıllardır 1 Allah'ın kulu söylemedi, ben de yıllardır kimseye söylemedim. Herkes kendisi bulsun, uğraşsın. Verenler de ya satıyor ya da çıkar için veriyor. Böyle her önüne gelene söylersen, işin değeri kalmaz. Ben de tutuyorum kendimi, kimseye söylemiyorum. Piyasa böyle ayakta duruyor.

Satabilirsiniz bana nickimi verdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı