Çözüldü Smok Nord 4'te dry burn yapmamak sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

das kapital

Hectopat
Daha fazla  
Smok Nord 4 kullanıyorum. Normalde hazır coil kullanırdım ama RPM RBA almayı düşünüyorum. Fakat anladığım kadarıyla Smok Nord 4'te dry burn yapılamıyor. Dry burn işlemi yapmadan direkt teli sarıp kullanmam sorun yaratır mı?

Çözüm
Dry burn sadece Kanthal, Clapton ve Alien Clapton tarzı tellerde yapılır hocam. Ni 80 tel kullancaksanız gerekmez. Kanthal kullanıyorsanız da Rba coili teli taktıktan sonra pense gibi bir aletle cihazınızın pinlerine dokundurup 1 2 defa ateşleme butonuna basabilirsiniz.
Dry burn sadece Kanthal, Clapton ve Alien Clapton tarzı tellerde yapılır hocam. Ni 80 tel kullancaksanız gerekmez. Kanthal kullanıyorsanız da Rba coili teli taktıktan sonra pense gibi bir aletle cihazınızın pinlerine dokundurup 1 2 defa ateşleme butonuna basabilirsiniz.

Çözüm
Hocam peki her pamuk değişiminde de teli değiştirmeli miyim? Yoksa teli suda temizleyip kurulayıp tekrar kullansam olur mu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…