Smok NORD pod elektronik sigaraya likit önerisi

flawzw

Picopat
Katılım
27 Mayıs 2023
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam bende Smok NORD pod cihazı var. Salt likit kullanıyorum 1.4 coil ile, 0.6 mesh coili taktığım zaman salt olmayan likitleri kullanabilir miyim acaba? Şu an 35mg nikotinle kullanıyorum. Normal likit 9mg nikotin var diyor en son, yeter mi acaba? Fikrinizi alabilir miyim?
 
Zaten doğrusu öyle. Salt kullanmana gerek bile yok. daha yoğun likit kullanırsa daha iyi olur. 9MG fazla gelebilir 6 denemen daha iyi ilk başta.
 
Zaten doğrusu öyle. Salt kullanmana gerek bile yok. Daha yoğun likit kullanırsa daha iyi olur. 9mg fazla gelebilir 6 denemen daha iyi ilk başta.

Benim şu an kullandığım var salt likit 35mg diyor hocam, yani salt kullanmadığım zaman 0.6'yı mı takmalıyım yoksa 1.4'le de icilebilir mi acaba? Kesiyor yani 2 gündür sigara icmiyorum.
 
Benim şu an kullandığım var salt likit 35mg diyor hocam, yani salt kullanmadığım zaman 0.6'yı mı takmalıyım yoksa 1.4'le de icilebilir mi acaba?
Salt 1.4 de içilmesi daha iyi olur ama salt likit zararlı hocam o yüzden freebase kullanman daha iyi olur. Saltlarda nikotin oranı çok değişik her markada farklı oluyor başka markada 35 vurarken başka markada 50 vurmuyor. 0.6 ohm coilde Salt kullanmayın freebase 80/20 civarı kullanın.
 
Salt 1.4 de içilmesi daha iyi olur ama salt likit zararlı hocam o yüzden freebase kullanman daha iyi olur. Saltlarda nikotin oranı çok değişik her markada farklı oluyor başka markada 35 vurarken başka markada 50 vurmuyor. 0.6 ohm coilde salt kullanmayın freebase 80/20 civarı kullanın.

Zaten nargile coili kullanmıyorum 0.6 olanı yani belki ileride kullanabilirim. Ben o zaman salt olmayan normal 6Mg'lik normal likit alsam yeterli olur o zaman doğru mu anladım?
 
Hocam bu sıtedekı lıkıtler bayağı guzel arkadas almıstı

 
Hocam bu sıtedekı lıkıtler bayağı guzel arkadas almıstı.


Teşekkür ederim hocam bayağı güzel site buradan alısveris yapacağım sanırım.

Evet bence yeterli olur 6mg
hocam birşey daha soracağım. freebase likit alıcam 6mg dediğin gibi. bunu 1.4 coil ile kullansam ne olur yoksa 0.6’yı mı takmalıyım?
 
Salt likit gayet kullanılabilir sizi kesme durumuna bağlı normal likitlerde nikotin daha çok vurcaktır salta göre mesela salt da 35'lik sizi kesiyorsa normal likitte 18mg çok rahat yetecektir salt kullanım için watt çok fark etmiyor.
 

Geri
Yukarı