Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 30 Kasım 2024 #1 Sabahtan beri sürekli Kahve Dünyası, Komagene vb. yerlerden SMS geliyor, bir süre sonra durur dedim durmadı. Bundan nasıl kurtulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
Sabahtan beri sürekli Kahve Dünyası, Komagene vb. yerlerden SMS geliyor, bir süre sonra durur dedim durmadı. Bundan nasıl kurtulabilirim?
muslukuyu Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Kasım 2024 #2 Telefon numaranı değiştirin ve değişik siteler vermemeye özen gösterin bir sorun olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 30 Kasım 2024 #3 muslukuyu dedi: Telefon numaranı değiştirin ve değişik siteler vermemeye özen gösterin bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam neredeyse hiçbir siteye vermedim hocam Artı 0 Eksi
muslukuyu dedi: Telefon numaranı değiştirin ve değişik siteler vermemeye özen gösterin bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam neredeyse hiçbir siteye vermedim hocam
B baydırmen Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 71 30 Kasım 2024 #4 muslukuyu dedi: Telefon numaranı değiştirin ve değişik siteler vermemeye özen gösterin bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Değişik sitelere gerek yok arkadaşının biri de yapıyor olabilir yani arkadaşı yapıyorsa kurtulması imkansız Emin.1 dedi: Hocam neredeyse siteye vermedim hocam. Genişletmek için tıkla... Sessize al o mesajları biz de arkadaşlar arası yapmıştık ben şimdi sessize aldım o firmaların mesajlarını yani yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
muslukuyu dedi: Telefon numaranı değiştirin ve değişik siteler vermemeye özen gösterin bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Değişik sitelere gerek yok arkadaşının biri de yapıyor olabilir yani arkadaşı yapıyorsa kurtulması imkansız Emin.1 dedi: Hocam neredeyse siteye vermedim hocam. Genişletmek için tıkla... Sessize al o mesajları biz de arkadaşlar arası yapmıştık ben şimdi sessize aldım o firmaların mesajlarını yani yapacak bir şey yok.
KS KS Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 30 Kasım 2024 #5 baydırmen dedi: Değişik sitelere gerek yok arkadaşının biri de yapıyor olabilir yani arkadaşı yapıyorsa kurtulması imkansız Sessize al o mesajları biz de arkadaşlar arası yapmıştık ben şimdi sessize aldım o firmaların mesajlarını yani yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... öyle yapıcam artık hocam o zaman teşekkürler Artı 0 Eksi
baydırmen dedi: Değişik sitelere gerek yok arkadaşının biri de yapıyor olabilir yani arkadaşı yapıyorsa kurtulması imkansız Sessize al o mesajları biz de arkadaşlar arası yapmıştık ben şimdi sessize aldım o firmaların mesajlarını yani yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... öyle yapıcam artık hocam o zaman teşekkürler
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 13 30 Kasım 2024 #6 Android kullanıyorsanız Google SMS ile istenmeyen SMS'leri engelleyin. iPhone için bir uygulama vardı ancak şu an ismi aklıma gelmedi maalesef. Artı 0 Eksi
Android kullanıyorsanız Google SMS ile istenmeyen SMS'leri engelleyin. iPhone için bir uygulama vardı ancak şu an ismi aklıma gelmedi maalesef.
KS KS Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 30 Kasım 2024 #7 Wmir dedi: Android kullanıyorsanız Google SMS ile istenmeyen SMS'leri engelleyin. iPhone için bir uygulama vardı ancak şu an ismi aklıma gelmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... cihazım samsung hocam google mesajlar kullanmıyorum Artı 0 Eksi
Wmir dedi: Android kullanıyorsanız Google SMS ile istenmeyen SMS'leri engelleyin. iPhone için bir uygulama vardı ancak şu an ismi aklıma gelmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... cihazım samsung hocam google mesajlar kullanmıyorum