SMS infocomm yetkili servisi nasıldır?

Jon_Snow

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Geçen günlerde dizüstü bilgisayarımda bir sorun ortaya çıktı. Kendi kendine kapanma sorunu ve garanti kağıdındaki numarayı aradım. Sorunu anlattım ve bana "Windows'dan kaynaklı olabilir." dediler. Bende Windows 10 kaldırıp tekrar kurdum ve sorunu yaşamaya devam ediyordum. Diğer aradığım zaman bize gönderin ve bakalım dediler. İlk defa bir ürünü şehir dışına göndereceğim ve endişeliyim. İnternetten bu firmayı araştırdım ve çoğu kişi memnun kalmamış. Sizce dizüstü bilgisayarımı oraya göndereyim mi yoksa şehir içinden bir bilgisayarcıya mı götüreyim.
Dizüstü bilgisayarım: Acer Nitro 5 AN515-42.

Daha öncesinde bu servis ile ASUS telefonum sebebiyle bir macera yaşamıştık. Üründe şarj boşalması sorunu vardı. İlk göndermemde yanlış batarya takıp gönderdiler (orijinal batarya 2400 mAh, gönderdikleri 2050 mAh). İtiraz ettim ve doğru bataryayı gönderdiler. 1 sene güzel kullandım fakat sonrasında ekranım kırıldı. Gönderdiğimde cihazım hem üzerindekinden farklı batarya ile geldi, hem de garanti etiketi yırtık şekilde geldi. Ayrıca siyah vida yerine beyaz uydurma vida kullanmışlardı. Kesinlikle önermiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı