Hayır.Sen cihazı geri aldıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaştın mı?
Orası hakkında net bir şey söyleyemem.Kaç gün içinde hallolur acaba?
Açıkçası gittim ve oldukça memnun kaldım. Fazlasıyla ilgilendiler cihazla. (Ümraniye SMS ınfocomm)
Hocam cihazı orijinal kutusu ve faturası ile birlikte mi götürdünüz? Kaç gün içinde cihazınızı geri teslim ettiler? Ben de yakın zamanda cihazımı götüreceğim ısı problemi altında sıvı metal ve fan temizliği için. Cihazı teslim etmeden önce ısıların fotoğrafını falan çekmeli miyim sence? Şu an cihazında güncel durum nedir? Cihazını teslim aldıktan sonra hiç arka kapağı açmayı denedin mi? Vidayı yapıştırabiliyorlarmış sanırsam yerinden çıkmasın diye. Cevaplarsan çok sevinirim.
Merhaba götürdünüz mü? Bende ASUS laptop aldım Amerika'dan ASUS global garantisi var ASUS bakacaklar dediler ama bakalım inşallah zorluk çıkartmazlar sen götürdüysen deneyimini paylaşırsan sevinirim.
Ne için götüreceksiniz?
Termal macun ve temizlik için götürmeyi düşünüyorum. Ultra 7 155h var performansını alamıyorum doğru düzgün çok yüksek sıcaklıkta çalışıyor 90-100 gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.