SN750 vs 970 Evo

mhmgl60

Hectopat
Merhaba Technopat ailesi.

SSD almayı planlıyorum ve biri marka olarak tahta oturmuş Samsung diğeri ise bir o kadar iyi fakat kağıt üzerinde daha iddialı WD markası. Aşağıda resimde gördüğünüz gibi iki rakibinde fiyatları aynı aslında Kingston A2000 alacak iken 100-150 TL farklara gelin iş buraya geldi yardımlarınızı istirham ederim.

Not: Bu fiyatın daha üstüne çıkamam.

Dosya Ekleri

• IMG_20210103_160831.jpg
    IMG_20210103_160831.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba Technopat ailesi.

SSD almayı planlıyorum ve biri marka olarak tahta oturmuş Samsung diğeri ise bir o kadar iyi fakat kağıt üzerinde daha iddialı WD markası. Aşağıda resimde gördüğünüz gibi iki rakibinde fiyatları aynı aslında Kingston A2000 alacak iken 100-150 TL farklara gelin iş buraya geldi yardımlarınızı istirham ederim.

Not: Bu fiyatın daha üstüne çıkamam.

Samsung tartışmasız.

İkisi de 1 GB LPDDR4 DRAM'e sahip, WD'nin Hynix, Samsung'un kendi ürünü. Okuma yazma hızlarında WD daha iyi, IOPS değerlerinde WD Black çok daha iyi, TBW değerleri eşit. Sırf Samsung diye 970 EVO almak bana mantıklı gelmiyor. Samsung'un tek artısı MLC belleklere sahip olması.

İkisi de 1 GB LPDDR4 DRAM'e sahip, WD'nin Hynix, Samsung'un kendi ürünü. Okuma yazma hızlarında WD daha iyi, IOPS değerlerinde WD Black çok daha iyi, TBW değerleri eşit. Sırf Samsung diye 970 EVO almak bana mantıklı gelmiyor. Samsung'un tek artısı MLC belleklere sahip olması.
Bende WD olarak düşünüyordum ama SSD deyince herkesin Samsung demesinden ötürü fiyatlarında aynı olmasından ötürü konuyu forma sundum.Detaylı cevabınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı