- Makaleler
- 1
Sistemi çöplüğe çeviriyor çünkü.Neden?
Sistemi çöplüğe çeviriyor çünkü.Neden?
Sistemi çöplüğe çeviriyor çünkü.
Kendi libraryleri ile geliyor, Windows bile o kadar bloat yaratmaz. Ayrıca image gibi mount ediliyormuş kullanmadığım için duyduğumu söylüyorum buda sistemi yavaşlatıyor. Benim işim olmaz. Çünkü zaten ihtiyacım olmuyor, istediğim programı Github'dan klonlayıp derleyebiliyorum.Çöplük derken? Normal paket yöneticisinden ne farkı var? Bilmediğim için soruyorum.
Kendi libraryleri ile geliyor, Windows bile o kadar bloat yaratmaz. Ayrıca image gibi mount ediliyormuş kullanmadığım için duyduğumu söylüyorum buda sistemi yavaşlatıyor. Benim işim olmaz. Çünkü zaten ihtiyacım olmuyor, istediğim programı Github'dan klonlayıp derleyebiliyorum.
Aynen, zaten derlemek varken abuk subuk şeylere gerek yok
Derleme işlemi zaten zor bir şey değil ki, ama üşenen varsa snap kullansın bari, flatpak hiç kullanmadım.İyi güzel yazmışsınız ama herkes derleme işini yapamaz ya da uğraşmak istemez. Bu kişiler için de mantıklı değil mi kullanmak?
Derleme işlemi zaten zor bir şey değil ki, ama üşenen varsa snap kullansın bari, flatpak hiç kullanmadım.
İyi güzel yazmışsınız ama herkes derleme işini yapamaz ya da uğraşmak istemez. Bu kişiler için de mantıklı değil mi kullanmak?
Kendi libraryleri ile geliyor, Windows bile o kadar bloat yaratmaz. Ayrıca image gibi mount ediliyormuş kullanmadığım için duyduğumu söylüyorum buda sistemi yavaşlatıyor. Benim işim olmaz. Çünkü zaten ihtiyacım olmuyor, istediğim programı Github'dan klonlayıp derleyebiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.