Snapchat toplu arkadaş silme

sedat06l

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X
NVIDIA GeForce RTX5060
DDR4 32 GB Ram
AsusTeK PRIME B550M-K ARGB Anakart
SSD Kingston 1TB x2
Meslek
Baklava Ustası
Arkadaşlar iyi sosyaller, snapchatimde bütün dünya ekli hepsini çıkarmak istiyorum. Toplu silmeyle alaklı hiçbir şey bulamadım.

Toplu silme işlemi nasıl yapabilirim, tek tek yapmak epey uzun sürecek ve yorucu.

Arkadaşlar iyi sosyaller, snapchatimde bütün dünya ekli hepsini çıkarmak istiyorum. Toplu silmeyle alaklı hiçbir şey bulamadım.

Toplu silme işlemi nasıl yapabilirim, tek tek yapmak epey uzun sürecek ve yorucu.
Böyle bir şey mümkün değil maalesef, uygulama tarafından geliştirilmedi.

Bunu dener misiniz?

• İlk olarak cihazdan uygulama açılır,
  • Sol alt köşede yer alan “Arkadaşlar” sekmesine dokunulmalı,
  • Karşınıza kişi arama kutusu çıkacak,
  • Arama kutusu üzerine silmeyi düşündüğünüz kişilerin adını yazınız,
  • Kişi aramayla eşleşen sonuçlar listesi karşınıza çıkacak,
  • Kişinin ismine uzun şekilde basınız,
  • Karşınıza gelecek bölümde “Daha Fazla” seçeneğine tıklayınız,
  • “Arkadaşı Sil” kısmına tıklayarak işlemi tıklayınız.

Yeni hesap açmak daha mantıklı eğer yüksek snap puanı senin için önemli değilse.
Elinle tek tek uğraşman gerekli ve snapchat çok özürlü bir app olduğu için ana ekranda olan liste dışında senin istek gönderdiğin ve kabul edilmemiş istekleri de ayrı bir listede barındırıp şişiriyor o listeyi de.

Böyle bir şey mümkün değil maalesef, uygulama tarafından geliştirilmedi.

Bunu dener misiniz?

Peki uygulama dışında herhangi bir yazılım ile yapılabilir mi? Örnek veriyorum Instagram'da tarayıcı üzerinden girip konsola kod yapıştırınca GT yapmayanları çıkarma tarzında bir şey var. O şekilde yapılabilir mi ya da yapıldı mı acaba?

Yeni hesap açmak daha mantıklı eğer yüksek snap puanı senin için önemli değilse.
Elinle tek tek uğraşman gerekli ve snapchat çok özürlü bir app olduğu için ana ekranda olan liste dışında senin istek gönderdiğin ve kabul edilmemiş istekleri de ayrı bir listede barındırıp şişiriyor o listeyi de.
Kanka snap puanı umrumda değil ama anılar kısmında cok fazla şey var.

Peki uygulama dışında herhangi bir yazılım ile yapılabilir mi? Örnek veriyorum Instagram'da tarayıcı üzerinden girip konsola kod yapıştırınca GT yapmayanları çıkarma tarzında bir şey var. O şekilde yapılabilir mi ya da yapıldı mı acaba?
Snapchatte yok o tarz bir şey.
Puan önemli değilse anıları tek tek galeriye kaydedip yeni bir hesap oluşturman çok daha mantıklı.

Arkadaşın dediğine katılıyorum, anıları galerinize kaydedip yeni hesap açmanız daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı