Snapchat'ten dolandırıldım

Merhabalar. İnstagram hesabınızı dondutun, kapatın. Tüm iletişim kanallarını kesin. Şimdilik bunlar var. Soğukkanlı olmak gerek. Parayla çözülmez. Para alırsa eğer, kısa zaman sonra tekrar ister. Bunun sonu yok. Selamlar.

Teşekkür ederim. İnstagram hesabımı dondurdum ardından komple sildim yeni kullanıcı adı ile kendime yeni bir gizli hesap açtım snapchat hesabımı sildim. Para hiç yollamadım istediği an beklemesini söyledim 1 saat içinde engelledim dolandırılacağımı düşünerek. İçimdeki tek tedirginlik fotoğraflarım ellerinde ve bu korkutuyor. Başına gelenler yazabilir mi fotoğraf ileriye dönük karşısına çıkan oldumu?

Kılıç kısmında patladım, korkmanı gerektiren bir durum yok hiçbir erkek yüzüyle beraber resim atmaz, ki kılıçtan da kimse seni tanımaz ama tanıyorsa bir sorun var demektir.

merak etme bir şey olmaz ileride çıkmaz karşına, sadece karşı taraf senin kılıcı gördüğüyle kalır.

Aynı olay başıma geldi maalesef uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum fotoğrafları Instagram hesabımdan birkaç kişiye attığını gösterdi inanmadım gece bu sitedeki yazıları okuduktan sonra ama sabah saatlerinde mesaj attığı insanlardan biri geri dönüş yaptı maalesef ne söylesem nasıl bahane bulsam bilemiyorum dolandırıcılar shop falan dedim ama lütfen bir akıl verin ve mesaj gönderdiği insanların hesabı açık özellikle böyle yapıyor sanırım.

1. sayfadan son sayfaya kadar bu konuya girilmiş yazıları oku. Bende yemek yiyemiyordum, hasta hissediyordum travma oldu hatta sinir krizleri geçiriyordum başkasının telefonunda uygunsuz fotoğraflarımın olması canımı çok yakıyor ama hayat devam ediyor dostum 58 gündür ben bir şey duymadım fotoğraflarla ne yapmıştır bilmiyorum bunu düşünmek de istemiyorum kendine sakın zarar verme güvendiğin, seni yargılamayacağını bildiğin kişilerle yüz yüze konuşmanı öneririm. Şantajcı sana hiçbir şekilde ulaşamasın bundan emin ol ve sakın onunla bir daha iletişime geçme gizliliğini üst seviyeye çıkar kullanıcı adlarını vs değiştir senin hakkında neler biliyor bilmiyorum ama telefon numarana falan sahipse değiştir numaranı, sakin kalmaya çalış biliyorum berbat bir şey ama bunu yaşayan binlerce kişi var Reddit'te çoğunlukla Amerikalı/Avrupalıların olduğu bir sub var oraya her gün onlarca kişi yazıyor orada çok şey öğrendim. Genelde fotoğrafları sızdırmıyorlar ama bazen yapabiliyorlar maalesef nadir de olsa, bazen de birkaç kişiye atıyorlar korkutmak için senin durumun gibi amaçları para unutma senden bir şey elde edemeyeceğini anlaması lazım 1 kuruş bile ödeme gelecekte tekrar gelebilir muhtemel çünkü para istiyorlar ama yine umursama engelle geç ve ödeme sanki böyle bir olay yaşamamışsın gibi ol sosyal medyada psikolojik olarak çok büyük sıkıntı biliyorum ben neredeyse 2. ayımdayım ama artık daha az dert ediyorum. Şöyle düşün bu olay başına er ya da geç gelecekti yani bazı şeyler böyledir bir bakmışsın hiçbir şekilde hayal edemeyeceğin bir şey başına gelmiş, olabilir. Ayrıca paranoyaklaşma biliyorum zor ama bende o evreden geçtim telefon kameramı falan hacklediğini düşünüyordum öyle delirmiştim eğer kendini iyi hissetmek istiyorsan telefonunu fabrika ayarlarına sıfırla. Sakin ol amaçları para elde etmek senden bir şey elde edemeyeceklerini anlamaları lazım. Bir gelişme olursa buraya yazarsın destek oluruz.

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bu dönemde özellikle aynı şeyleri tecrübe edinmiş birinden tavsiye almak çok rahatlatıyo insanı.
Dolandırıcının benim hakkımda çok bir fikri yok snapten engelledim instagramdan engelleyip şikayet ettim,sanırım mesaj isteği herkes tarafından görülmüyo kullanıcının başkasından gelen mesaj isteklerini kabul edip etmemesiyle de alakalı.Sizin takipçilerinizden size herhangi bir geri dönüş oldu mu bu konuyla alakalı ?

Büyük ihtimalle karşıda fake idi ve erkekti erkek erkeğe güzel muhabbetler dönmüş başarılarının devamını dilerim

Şimdi benim durumum biraz farklı acayip trajikomik benim Instagram hesabım o ara yoktu yani ben dondurmuştum o yüzden yakın arkadaşımın hesabını verdim şantajcıya tabii arkadaşıma haber vermiştim bu durumu arkadaşım yurt dışında yaşıyor ve ortak takipçilerimiz yok ona kimse mesaj atmamış fotoğraf attılar bana vs diye yani kimseden bir şey duymadık. Attıysa bile arkadaşımın takipçileri bu ne ya deyip geçmiştir.

Büyük ihtimalle karşıda fake idi ve erkekti erkek erkeğe güzel muhabbetler dönmüş başarılarının devamını dileri
Büyük ihtimalle karşıda fake idi ve erkekti erkek erkeğe güzel muhabbetler dönmüş başarılarının devamını dileri
Neyseki siz daha şanslıymışsınız şu an aklımdaki soru hesabımı kapatırsam mesajı gören bi insan benim olduğumu mu düşünür yoksa şantaj yapıldığı için bana mı hak verir bilemiyorum sizce hesabımı kapatıp tamamen farklı bi hesap mı açmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…