Neyse ki siz daha şanslıymışsınız şu an aklımdaki soru hesabımı kapatırsam mesajı gören bir insan benim olduğumu mu düşünür yoksa şantaj yapıldığı için bana mı hak verir bilemiyorum sizce hesabımı kapatıp tamamen farklı bir hesap mı açmalıyım.
Hesabını kapatma bence profil resmi, kullanıcı adı değiştir yeter çünkü şantajcıda takipçilerinin ekran görüntüsü var halihazırda. Arkadaşım hesabının kullanıcı adını ve profil fotoğrafını değiştirdi bir daha da gelip yazmadı tekrar zaten bulamaz da bizi gelse 2 ayda gelirdi diye düşünüyorum ama kendini tamamen güvende hissetmek istiyorsan 0'dan çok farklı bir kullanıcı adıyla yeni bir hesap açabilirsin sana kalmış şantajcılar bazen yeni kurban bulamayınca geri dönebiliyorlar ayrıca ben daha fazla birine atacağını düşünmüyorum fotoğraflarını senden bir şey alamayacağını er ya da geç görecek.
Buraya daha onlarca kişi yazacak gelecekte öncelikle sakin olun arkadaşlar şantajcı kiralık katil tutup bizi öldürecek değil ya para almak için yapıyorlar gidin bir tatlı yiyin sevdiğiniz şeyler yapın okuyorsanız derslerinize odaklanın çalışıyorsanız işinize odaklanın kafanızda kira vermeden yaşamasına izin vermeyin ne yapabilirler ki en fazla yüklerler bir yere ya da kendi arkadaşları arasında fotoğraflarla dalga geçerler falan işte biz Amerikalı arkadaşımla şantajcının peşine düştük muhtemelen benim şantajcımdı %99 eminim fotoğraflardan bir şey elde edemeyeceğini anlayınca siliyorlar bunu öğrendik sadece yeni kurbanların fotoğraflarına sahibim dedi tabii yalan söylüyorda olabilir ama dediğim gibi gidin hayatınızı yaşayın relaks olun ne olacak ki benim şantajcı ailemin WhatsApp hesaplarına ulaşcağını falan söyledi aynen kankası kesin yaparsın daha güzel korku taktikleri bulmalısın. Fotoğraflarınızı takipçilerinize atarsa ne olmuş inkar edin genelde atmıyorlar ama atsalar bile evet rezil olacaksınız çok berbat bir durum ama durumu açıklayın bir şekilde insanlar hayatlarının kalan zamanında sizin kılıcınızı düşünecek değil ya herkesin iç dünyasında kendi dertleri var şu seçimlerin sonucu istediğim gibi bitsin ben bir daha şantajlanmaya bile razıyım
Son düzenleme: