Snapchat'ten dolandırıldım

Yıllardır internetteyim gerçek sosyal medya hesabımı tanımadığım insanlara asla vermedim bu ilk internete bağlandığım andan itibaren başladı.. insan hiç mi hata yapmaz ama vermedim. fake hesaplarla tabi çok şey oldu.

@Fear77 dostum akıbeti ne oldu?
Kral ya da söyle, bir sey oldu mu? Rahat rahat oturayim.
Aynısı başıma geldi. Amerikalı gözüküyordu ama attığı SS'te İngiltere olduğu belli oluyordu saat farkından. Instagram'da takipçilerime atmakla tehdit ediyor. Ne yapabilirim?
Hiç bir şey olmuyor sadece boşa korkutuyorlar. İçiniz rahat olsun basit dolandırma teknikleri.

Hiçbir şey olmuyor sadece boşa korkutuyorlar. İçiniz rahat olsun basit dolandırma teknikleri.

Benim de başıma geldi abiler kolaj yapıp attı fotoları. Yazın para istedi geçen yine yazdı para istedi inşallah bir şey olmaz hesabımın fotoğrafını da çekmişti ama Instagram'dan engelledim snapten engelletmedi ama engelleyeceğim biraz zaman geçmesini bekliyorum tekrar mesaj atmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yiğidin malı ortada olur hocam yaysın. (!)
Bir şey olmaz tanıdıklarınıza atmaz ise.

Hocam siz de onu tehdit edin basit taktik.

Beyler aynısı az önce benim başıma geldi instagram takipçilerimi ss alıp attığım snapleri falan attı para istedi atmazsam göndereceğimi söyledi her şeyim elinde ne yapacağım?

Beyler aynısı az önce benim başıma geldi instagram takipçilerimi ss alıp attığım snapleri falan attı para istedi atmazsam göndereceğimi söyledi her şeyim elinde ne yapacağım
Adı ne kardeşim pazarlık falan yap bari hediye kartı istiyordu benden.

Adı ne kardeşim pazarlık falan yap bari hediye kartı istiyordu benden.

Aynısı dün gece başıma geldi yolladım para ama elinde hala kanıt var 1-2 resim de olsa ne yapacağım

Takipçilerimi SS almıştı bir kısmını ben de storye attım biri size bir şey atarsa benimle ilgili inanmayın snap hesabım çalındı diye ama korkuyorum yine de.

Ne yaptın dayı sonuç ne bir şey oldu mu?

Adı ne kardeşim pazarlık falan yap bari hediye kartı istiyordu.

Adı milli bella. Benden de hediye kartı istedi yolladım ama hala korkuyorum.

Adı ne kardeşim pazarlık falan yap bari hediye kartı istiyordu.

Adı milli bella. Benden de hediye kartı istedi yolladım ama korkuyorum.

Yapacak bir şey yok arkadaşlar oyalamaya çalışın adamı gerçekten travma sebebi ailenize söyleyin çekinmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…