Dün gece saatlerinde aynısı başıma geldi hoop aracılığıyla eklediğim yabancı mary isimli bir kullanıcıyla günlerce sohbet ettik ve güven ortamı oluştu konu biraz biraz cinselliğe geldi kendi attığı fotoğraflardan sonra dalgayı çekip attım görüntülü konuşmak istediğini söyledi ikimiz de birbirimizi bir daha nerede göreceğiz zaten rahatlığıyla numaramı verdim facetimenın çalışmadığını söylerek instagrama yönlendirdi karşılıklı takip ortamı olmadı o an çok ilgilenmedim de açıkçası ama 2 dakika sonra snapchatten bana bir kolaj attı 3 tane fotoğraf üzerinde ilki suratım ikincisi dalga ama yüzüm gözükmüyor ve üstünde ingilizce bir yazı var hatta 3.sü de snapchat profilim altında numaram da var instagramdan takipçilerime göndermekle tehdit etti ben de blöf olduğunu düşündüğüm için inanmadım ama beynimden vurulmuşa döndüm ve panik atak geçirdim sonrasında 2-3 takipcime gönderdiğini idda ederek hepsine göndereceğim diyerek benden ilk partta 600tl tokatladı hediye al muhabbeti yapmıştı ama o işlerden çok anlamadığımı söylerek bir tane tr ibanı istedim 2 dakika içerisinde attı 2. partta arkası kesilmedi ve 2000tl göndermemi istedi ben de o kadar paramın olmadığını beni biraz daha tehdit ederse siber suçlara gideceğimi söyledim ve daha fazla para göndermeyerek engelledim instagramımı kapatıp yeni hesap açtım ama içimde fena bir korku var hesap main hesabımda anlık boş bulunduk yargılayacak olanlar değil de yardımcı olacak olanlar yanıtlarsa sevinirim