Olabilir tasarımı hoşuma gidiyor ama PUBG performansı nasıl acaba ?P Smart 2019 olabilir, ama sevmeyenler var. Tasarim ve performans olarak yeterli bence. Özellikle kamera performansini begendim.
Olabilir tasarımı hoşuma gidiyor ama PUBG performansı nasıl acaba ?P Smart 2019 olabilir, ama sevmeyenler var. Tasarim ve performans olarak yeterli bence. Özellikle kamera performansini begendim.
Arkadaşımda var. Yüksek ayarda akıcı oynatıyordu. Ancak 3GB RAM olduğunu unutmamak gerekir.Olabilir tasarımı hoşuma gidiyor ama PUBG performansı nasıl acaba ?
Daha önce Vestel almıştım, telefon bildiğin arayüzünde bile kasıyor. Nasıl PUBG oynamasını beklersiniz ki?Vestel Venüs Z20 kullanıyorum. Gayet memnunum.
Niye oynanmasın ? Aldıklarınızda SD 630 var mıydı ?Daha önce Vestel almıştım, telefon bildiğin arayüzünde bile kasıyor. Nasıl PUBG oynamasını beklersiniz ki?
İndirimli zamanı yakalarsan Nokia 8 öneririm.Onda da Snapdragon 835 var.Ben de PUBG oynuyorum.Soğutması da iyi.Kamera da iyi ama pil konusunda rakiplerine göre zayıf.Powerbank vs ile idare ederim dersen tavsiye ederim.Peki ne almamı önerirsiniz? Ucuz olsun ve F/P ürünü olsun.
Tam bitiyor artık Nokia 8 önereler diyordum sen çıktın aradan ve önerdinİndirimli zamanı yakalarsan Nokia 8 öneririm
Yılı eski olması telefonu kötü mü kılıyor hocam.Başka marka vermeden örnek vermek istiyorum.Yine Nokia'nın x.1 olarak çıkardığı yeni serisi tamamen bir fiyasko.Özellikle indirimi yakalarsan yazdım.2400 ₺ biraz fazla kendilerine ama 2000 ₺ civarına düştüğünde F/P ürünü.Tam bitiyor artık Nokia 8 önereler diyordum sen çıktın aradan ve önerdinYıl olmuş 2019 halen 2017 çıkışlı o ekran kasa oranına sahip telefonu öneriyorsunuz. Fİyatıda şuan 2400 TL civarında birde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.