Çözüldü Snaptap ve Rapid trigger nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Levuse

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Wraith W60 siparişini verdim ve klavyede Rapid trigger & snaptap özelliği bulunuyor. Bu özellikler nedir arkadaşlar ikisi aynı anda açılabilir mi, tam ayarları nedir? Bunlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Çözüm
Snap tap: FPS doğruluğunu iyileştirme.

Snap tap, Counter-Strike 2 ve Valorant gibi FPS oyunlarında, oyuncunun önceki tuşu bırakmasına gerek kalmadan, iki aynı anda basılmış tuş arasında son basılan tuşa öncelik vererek atış doğruluğunu artıran bir özelliktir.

Rapid trigger.

Hızlı tetikleme, inanılmaz derecede yüksek hızlı tuş çalıştırma ve sıfırlama özelliği sunar; hızlı tuş basımlarına (tuş spam'i) ve son derece kontrollü hareketlere dayanan oyunlar için mükemmeldir. Dinamik tetikleme, bir tuşa basma veya bırakma süresindeki fiziksel gecikmeleri ortadan kaldırır.
Snap tap: FPS doğruluğunu iyileştirme.

Snap tap, Counter-Strike 2 ve Valorant gibi FPS oyunlarında, oyuncunun önceki tuşu bırakmasına gerek kalmadan, iki aynı anda basılmış tuş arasında son basılan tuşa öncelik vererek atış doğruluğunu artıran bir özelliktir.

Rapid trigger.

Hızlı tetikleme, inanılmaz derecede yüksek hızlı tuş çalıştırma ve sıfırlama özelliği sunar; hızlı tuş basımlarına (tuş spam'i) ve son derece kontrollü hareketlere dayanan oyunlar için mükemmeldir. Dinamik tetikleme, bir tuşa basma veya bırakma süresindeki fiziksel gecikmeleri ortadan kaldırır.

Çözüm
Rapid trigger dediği vuruş hızı. Yani A ve D (Örneğin) tuşuna bastığında tepkime süresi daha kısa oluyor. Aynı şey snaptapde de mevcut.

Bu arada birçok oyunda bu özellik yasak anında ban yiyorsunuz.

Konuyu inceledim hocam sağ olun FACEIT ve Valorant'ta çevrem aktif şekilde kullandığı için kullanacağım siz ikisini aynı anda açtınız diye mi ban yediniz?

Rica ederim.
Hayır ikisini açtığım için ban yediğimi zannetmiyorum. Snaptaptan dolayı yediğimi düşünüyorum. Çünkü EAC çok genel bir anti hile uygulaması. Ve bunu false positive olarak algılamış olması çok yüksek. Rapidtrigger ise, snaptapin aksine. Teknik bir destek. Zaten herkes ikisi açık kullanır. Birbirlerini tamlıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı