Sniper Ghost Warrior 3 Rezalet FPS

taylansimdi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar bu oyun kesinlikle rahatsiz edici bir şekilde optimizasyonunun kötü olduğunu düşünüyorum. Benim gibi sorun yaşayan var mı? Sistemim gaming sistem. Fazla fazla yetiyor onda bir soru işareti bırakmayayım kafanızda. 50 60 FPS alacağıma 20’lerde geziyor. Yabancılar da bu oyundan çok çekmiş. Siz oynadınız mı, neler yaşadınız çözümü var mı? Çünkü bu oyunda para verip o kadar sistem toplayıp böyle FPS almak rahatsız etti beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Sistemini yazman iyi olacaktır. Eski ekran kartın veya işlemcin olabilir. Modeline kadar yazarsan
belki yardımcı olabilirim.

Zaten oyun yapıldığı günden beri sorunlu.
Bunu nereden çıkardığınızı öğrenebilir miyim? Ben oyunun hikayesini bitirdim, gayet de güzeldi. Bir seferinde arabayı ağaca taktım ama bu sadece küçük bir bug ve kolayca çözebildim. Ek olarak GTX 1050 Ti ile tüm ayarlar en sondayken 50-70FPS alarak oynadım.

Evet arkadaslar sistemim laptop gtx 1050ti var i7 7700hq var 12gb ram var bence fazla fazla bu oyunu havada ucaracak bir sistem.dediğim gibi oyunun bokluğu

orjinal olmadığı içinmi acaba torrent indirdim fakat v1.07 ve v1.08 updatelerinide yaptım sorun hala aynı

I5, 1050Ti, 16Gb ram ve SSDye kurulu, grafikler sonda veya en düşükte farketmiyor, FPS 20-30lara düşüyor. Yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile oyun sorunlu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı