Snooy Rampage SN RW4 vs SN R7 Mesh 7.1

@KajjenN kaliteli mouse ama makro ücretli klave,mouee ve kulaklık için bğtçr nedir?
Klavye: Monster Pusat K1

Mouse Pad: Razer Ghalitous 90x30 (çakma)

Mouse: Yok

Kulaklık: Yok

Bunları alacağım.

Bana 120 tl yi geçmeyecek şekilde rgb bir oyuncu mousesi önerirmisin ?

NOT: Elim biraz büyük.

Klavye: Monster Pusat K1

Mouse Pad: Razer Ghalitous 90x30 (çakma)

Mouse: Yok

Kulaklık: Yok

Bunları alacağım.

Bana 120 tl yi geçmeyecek şekilde rgb bir oyuncu mousesi önerirmisin ?

NOT: Elim biraz büyük.

Şöyle bir inceleme yapmıştım dilersen tercih edebileceğin bir ürün

G402 görünümlü SMX-R13 mü, Redragon görünümlü Pusat mı yoksa doğan görünümlü şahin mi? Hocama güveniyorum bende oyumu pusata veriyorum hem ışıklı mışıklı [emoji28]
Ben arkadaşa takılıyorum aslında. Monster'ın ürünlerini önermiyorum Aylardır klavye arıyor ve sormasına rağmen yine kendi bildiğini okuyor. O yüzden siz ne derseniz deyin o yine bildiğini alır Yoksa Redragon iyi markadır, emin olabilirsiniz

Klavye:

Mouse Pad:

Kulaklık:

Mouse:

Bunların hepsine max fiyat 500 tl al öner ne önereceksen. Senin dediğini alıcam. UmuTzn
(Ama klavyede istediğim özellikler olsun)

Klavye:

Mouse Pad:

Kulaklık:

Mouse:

Bunların hepsine max fiyat 500 tl al öner ne önereceksen. Senin dediğini alıcam. UmuTzn
(Ama klavyede istediğim özellikler olsun)
Sen 500TL'ye ne satın almayı amaçlıyorsun ki Ne kadar para o kadar köfte bu işler.
Öncelikle Pusat K1, Motospeed klavye istiyorum mekanik olsun diyorsan Çin sitelerinden ucuz yollu al. Zaten benzeri ürünler oluyorlar.
Bu bütçeyle en temizi Cooler Master MasterKeys Lite L Combo alırsın. Yanına klavye yastığı, mouse pad ve kulaklık alırsın güzel güzel kullanırsın.

Mouseyi sildim
Evet cevabın ?
Coolder master mekanik değil ben bu yüzden pusat k1 almayı tercih ettim sen hala kendi bildiğini okur diyip duruyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…