Snooy Rampage SN RW4 vs SN R7 Mesh 7.1

Klavye: Monster Pusat K1

Mouse Pad: Razer Ghalitous 90x30 (çakma)

Mouse: Yok

Kulaklık: Yok

Bunları alacağım.

Bana 120 tl yi geçmeyecek şekilde rgb bir oyuncu mousesi önerirmisin ?

NOT: Elim biraz büyük.

Ürün bugün elime ulaştı, düşük fiyatı nedeniyle tercih sebebim oldu.
Malum dolarla birlikte arşa çıkan fiyatlar nedeniyle uygun fiyatlı Mouse arayanlar
için böyle bir konu açmak istedim. 80₺ civarında kargoyla birlikte bir fiyatı var. Giriş seviyesi donanım olarak gerçekten çok güzel hissiyatı ve görünüşü var.
Avago 3050 optik sensör kullanılıyor. Kötü mü? değil, iyi mi? değil ama bu fiyat bandında
bana göre alınabilecek en iyilerden. Yazılımı mevcut RGB desteği mevcut, 7 makro atayabiliyorsunuz.
Tutuşa gelecek olursak, Mouse claw grip (pençe tutuşu) için uygun değil ama fingertip grip
tutuşu uygun olabilir ve Palm grip için birebir. "Eeahh Everest abi alınmaz bu" demeniz için cebinizde 250-300 lira olması lazım ki tıpa tıp aynı olan özellikler bakımından bir tık üste olan G402’yi alabilesiniz.
Marka sevicileri şöyle bir kenara alırsak eğer 80₺ gibi bir ücretle en azından bu Mouse’a şu zaman da şans verilebilir.Eki Görüntüle 350676Eki Görüntüle 350677Eki Görüntüle 350678

Şöyle bir inceleme yapmıştım dilersen tercih edebileceğin bir ürün

G402 görünümlü SMX-R13 mü, Redragon görünümlü Pusat mı yoksa doğan görünümlü şahin mi? Hocama güveniyorum bende oyumu pusata veriyorum hem ışıklı mışıklı [emoji28]
Ben arkadaşa takılıyorum aslında. Monster'ın ürünlerini önermiyorum :D Aylardır klavye arıyor ve sormasına rağmen yine kendi bildiğini okuyor. O yüzden siz ne derseniz deyin o yine bildiğini alır :D Yoksa Redragon iyi markadır, emin olabilirsiniz :)

Ben arkadaşa takılıyorum aslında. Monster'ın ürünlerini önermiyorum :D Aylardır klavye arıyor ve sormasına rağmen yine kendi bildiğini okuyor. O yüzden siz ne derseniz deyin o yine bildiğini alır :D Yoksa Redragon iyi markadır, emin olabilirsiniz :)
Klavye:

Mouse Pad:

Kulaklık:

Mouse:

Bunların hepsine max fiyat 500 tl al öner ne önereceksen. Senin dediğini alıcam. UmuTzn
(Ama klavyede istediğim özellikler olsun)

Klavye:

Mouse Pad:

Kulaklık:

Mouse:

Bunların hepsine max fiyat 500 tl al öner ne önereceksen. Senin dediğini alıcam. UmuTzn
(Ama klavyede istediğim özellikler olsun)
Sen 500TL'ye ne satın almayı amaçlıyorsun ki :D Ne kadar para o kadar köfte bu işler.
Öncelikle Pusat K1, Motospeed klavye istiyorum mekanik olsun diyorsan Çin sitelerinden ucuz yollu al. Zaten benzeri ürünler oluyorlar.
Bu bütçeyle en temizi Cooler Master MasterKeys Lite L Combo alırsın. Yanına klavye yastığı, mouse pad ve kulaklık alırsın güzel güzel kullanırsın.

Sen 500TL'ye ne satın almayı amaçlıyorsun ki :D Ne kadar para o kadar köfte bu işler.
Öncelikle Pusat K1, Motospeed klavye istiyorum mekanik olsun diyorsan Çin sitelerinden ucuz yollu al. Zaten benzeri ürünler oluyorlar.
Bu bütçeyle en temizi Cooler Master MasterKeys Lite L Combo alırsın. Yanına klavye yastığı, mouse pad ve kulaklık alırsın güzel güzel kullanırsın.
Mouseyi sildim
Evet cevabın ?
Coolder master mekanik değil ben bu yüzden pusat k1 almayı tercih ettim sen hala kendi bildiğini okur diyip duruyon 😂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı