Snopy direksiyon alınır mı?

F4NKK

Hectopat
Daha fazla  
Ben ETS 2 ve araba oyunları oynamak istiyorum ve bunun için de bir direksiyon arayışına çıktım ama direksiyonlar çok pahalı. Ben de böyle en fazla 1 sene beni işte oynatabilecek bir direksiyon buldum. Bu sizce nasıl kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ETS 2 ve araba oyunları oynamak istiyorum ve bunun için de bir direksiyon arayışına çıktım ama direksiyonlar çok pahalı. Ben de böyle en fazla 1 sene beni işte oynatabilecek bir direksiyon buldum. Bu sizce nasıl kullanan var mı?

Hocam 180 derece direksiyon alacaksanız almayın zira klavye veya mouse ile bile daha fazla keyif alırsınız. Denendi, onaylandı. Aldıktan 2 gün sonra iade ettim. Bütçem vardı ve gidip G29 aldım. Bütçeniz o kadar çıkamayacaksa 2. El Driving Force GT bakabilirsiniz. O kadar da yoksa hiç bulaşmayın derim.

Hocam bende 90 derece var ama almaz olaydım. Hiç zevk vermiyor. 180 derece alacaksanız güzel bir bütçe ayrıması lazım.

Hocam almayın cidden bende de var Snopy sıfır zevk. Ama bütçeniz varsa Logitech'in direksiyonlarını alın yoksa paranızı çöpe atmış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı