Snopy MX-V19 VGA to USB Kablosu

Merttnc34

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2016
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Snopy MX-V19 adlı direksiyon seti aldım. 2.el her kabloyu direksiyona bagladım, direksiyondaki kabloyu da bilgisayara baglamam gerekiyor. Ancak direksiyon ucu VGA, şaka gibi. USB olması gerekir. Aldıgım yer çalışıyordu dedi bir daha mesaj atmadı. İnternetten baktım birkaç video izledim. Onların direksiyon kablosu bir adaptörle baglı, hiç kimse de adaptörü falan sormamış, kutudan çıkıyormuş eskiden herhalde. Resim ekledim. Gördügünüz gibi benim şimdi ne almam gerekir? Kesin sonuç verir mi? İnternetten sipariş edeyim hemen şimdiden. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

E46E9B2F-3AC9-47B5-B29B-06C538016605.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam öncelikle bende de aynı sorun vardı. İlk şaşırdım, sonra aklıma dönüştürücü almak geldi. İnternete VGA to USB yazarak uygun fiyatlı bir dönüştürücü alabilirisiniz. İşinizi görecektir.
Link atarmısın
aynı sorundan dolayı direksiyonumu kullanamıyorum. Dönüştürücü kablonun pini koptu yeni bir kablo lazım. USB ile bağlamak gerekli ne yapabilirim?
Dönüştürücü ile oldumu çalıştımı
 
Son düzenleme:
Dönüştürücü fiyatları uçuk çoğumuzun direksiyonu aldığı paradan daha yüksek o yüzden bence gidin başka bir set alın derim.
Kesin oluyormu peki
Dönüştürücü fiyatları uçuk çoğumuzun direksiyonu aldığı paradan daha yüksek o yüzden bence gidin başka bir set alın derim.
40 a falan var ama kesin olucakmı o sorun
 

Geri
Yukarı