Snopy Rampage SN-R4 USB Giriş Sorunu

Rules

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize iyi günler.
Bugün snopy rampage sn-r4 kulaklığı bilgisayarımda çift jag girişi olmadığı için ve usb giriş desteği olduğu için satın aldım. Bilgisayarımda hemen denedim. Usb girişi taktığımda kulaklığın yan tarafındaki ışıklar yanıyor fakat ne ses alabiliyorum nede gönderebiliyorum. İnternetten çok araştırmama rağmen herhangi bi çözüme ulaşamadım ve burada konu açmaya karar verdim.
Şimdiden teşekkürler.

7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun içinden herhangi bir driver çıkmadı netten araştırdığımda da herhangi bi sonuca ulaşamadım.

Yardımcı olacak yokmu?

Rules sorunun devam ediyormu?Bende vatan bilgisayar'dan snopy rampage sn r4 kulaklık aldım ancak bluetooth sadece üzerindeki ışıkları yakıyor ve sanırım başkada bir işe yaramıyor.Hafta içi iade etmeden önce senin ne yaptığını sormak istedim

arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın. snopy çok kaliteli bi marka olarak bilinmez ama rampage sn-r3 ve sn-r4 serisi cidden çok kaliteli ve iki ürünü de kullandığım için rahatlıkla logitech h150 - g230 ürünlerinden daha kaliteli hepsini kullandım. O usb kablosu sadece ışıklandırmayı açmak için kullanılır yani diğer jak girişlerini takmak zorundasın

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı